Essence Crystal Power Палитра Ревю

Здравейте, момичета!
След като ви показах палитрата на Essence с ружове реших, че и палитрата със сенки за очи също заслужава своето място в блога ми. Първоначално бях решила да я пропусна, но след като пробвах тази с ружовете и останах впечатлена реших да дам шанс и на тази.
Палитрата е в компактна картонена опаковка с малко по-различна шарка от сестричката си. Отвътре има голямо огледало и девет сенки за очи. От тях една е с матов завършек, а останалите осем имат шимър. Това което не ми харесва в опаковката е че отвътре е бяла и много лесно се цапа. Вече я имам от 2-3 месеца цялата е петньосана.






Състав:


Цветовете са както следва:
Never give up, Sparkle all day, Good vibes only, Reach for the stars, Make it happen, Love yourself, Chase your dreams, I've got the power, Believe in miracles.




Всички се усещат като масло и се нанасят супер лесно. Имат съвсем малко разпрашаване, което не пречи на нанасянето им. Пигментацията на повечето е на много добро ниво. Изключение правят Reach for the stars и Believe in miracles, които не са толкова наситени спрямо останалите цветове.
 Цветовете Sparkle all day, Chase your dreams и Love yourself стоят много добре самостоятелно на целия клепач, а Never give up и I've got the power използвам за опушен грим.
Това, което ми липсва е по-светъл матов цвят, с който да преливам цветовете. Поради липсата на такъв ми се налага да използвам и други палитри, когато си правя грим с тази.




В заключение мога да кажа, че това е една добра палитра с невероятно меки цветове, към която посягам, когато искам да добавя малко блясък към ежедневния си грим.
Пробвали ли сте я? Към коя палитра посягате най-често в момента?
Ще се радвам да споделите!

Facebook                          Instagram

No comments