Smashbox Crystalized Highlighter Ревю

Здравейте, момичета!
В началото на януари ви показах wishlist-a си за тази година. Всъщност го започнах преди няколко месеца, за да обмисля добре какво наистина искам и след това преминах към изпълнението му.
Днес ще ви покажа първото нещо, което си взех и ще споделя мнението си с вас.
Статията е посветена на хайлайтъра на Smashbox в колаборация с The Hoodwitch.
След по-дълго проучване стигнах до извода, че е лимитиран, но в Дъглас, го имат от поне половин година, така че може да го намерите там.




Този хайлайтъра е толкова красив, че не знам откъде да започна. Разбира се, че първо ми привлече вниманието опаковката му. Горната повърхност е с кристали в 3Д ефект. При мърдането й светлината се отразява в безброй различни цветове точно като при кристалите. Държейки това малко бижу в ръцете си имам чувството, че държа истински кристал.
Опаковката е пластмасова, но е доста тежка и не създава усещане за евтина изработка.



Няма характерния затварящ механизъм, но е с магнит, който е доста силен и за мен не би имало никакви проблеми при пътуване.
Отвътре има голямо огледало с логото на марката. Не долавям никаква миризма, което е плюс.
Самия хайлайтъра също е с 3Д ефект и е с кристал чета създаващи усещане за луксозен продукт.


Сега идва и трудната част- колкото и снимки да направя така и не успях да хвана истинската красота на продукта и ще трябва да се примирите с тази горе :))
Не бих казала, че подобен хайлайтъра ще допадне на всеки. Не е предназначен за ежедневието или за строга офис среда.
Ако си търсите нещо, което се бледва и само допринася за цялостната визия, то този хайлайтър няма да ви допадне. Да, може да се наслоява и да сложите съвсем малко, но розовеещия подтон и глитъра ще се виждат. И може би точно така бих го описала- единственият хайлайтър в колекцията ми, който розовее, а не е бял или златен. Има и шимър. Нещо различно за мен. Нещо, което слагам за всеки повод, че и без, защото просто обичам такива продукти :))
Отидете, вижте и го пробвайте. Тези от вас, на които хайлайтърите са им слабост като на мен със сигурност ще бъдат заинтригувани!

И така един продукт от списъка е изпълнен и нямам търпение да пробвам следващия, който ще ме впечатли или разочарова. Какво мислите? Кой е хайлайтъра в колекцията ви, без който не можете?

Хубав ден!


Facebook            Instagram

No comments