theBalm Nude Tude Palette Ревю

Здравейте, момичета!

Предполагам, че всички знаят за марката theBalm и имат поне един продукт. Сред колекцията си сигурно всички притежават и поне една палитра. Е, всички освен мен! :D
Реших да поправя тази грешка и най-накрая да се сдобия с тяхна палитра благодарение на Parfimo, където може да намерите доста изгодни оферти за парфюми и козметика. Палитрата, която реших да пробвам е Nude Tude и е една от първите палитри на марката (ако не е и първата). Ако сте пропуснали да си вземете тази палитра и се чудите дали си заслужава вижте моето мнение за нея по-надолу в поста:

Всички палитри на марката са с прекрасни опаковки, които приковават вниманието и се различават от скучния черен цвят характерен за много палитри. 90% от палитрите на theBalm са с картонени опаковки- най-новите им са метални.




Палитрата се затваря с магнитен механизъм. Отвътре има голямо огледало, което ми е супер удобно дори за цялостния грим. Сенките са 12 като три са матови и девет са с блясък. В палитрата има и четчица.





Цветовете са както следва:

Sassy- наситено бяло
Stubborn- розов цвят със сатенен завършек
Selfish- лилавеещ цвят със сатенен завършек
Sophisticated- кафяво със златни частици
Sexy- Червеникав мат
Serious -матово черно с леки брокатени частици

Snobby -златно в цвят шампанско
Standoffish - прасковено-розово със сатенен завършек (любимия ми цвят)
Sultry- матово кафяво
Schitzo- бронзов цвят със сатенен завършек
Silly -тъмно кафяво със златни частици
Sleek - тъмно матово кафяво



Суочове:



Плюсове на палитрата:
За опаковката им давам 10/10. Харесва ми, интересна е и различна от повечето стандартни опаковки. Огледалото е достатъчно голямо за направата на цялостен грим и бих я взимала с мен при пътувания. Сенките изглеждат малко дребни, но са достатъчни, за да си топнеш четката вътре без да се чудиш как да я завъртиш. Има предостатъчно тъмни цветове за направата на опушен грим и вариантите са доста. Пигментацията е на ниво. При последната четворка отдясно (Sexy, Serious, Silly, Sleek) е достатъчно съвсем леко топване на четката, за да нанеса на клепача и след това да блендна цвета.

Минуси на палитрата:
При някои от цветовете има разпрашаване и се налага след завършването на грима да минавам отново под окото с коректор и пудра, за да поизчистя сенките, които са паднали. Мисля, че можеха да добавят още няколко по-светли цвята за сметка на тъмните. Много лесно прекалявам и визията се превръща по-скоро във вечерна отколкото в ежедневна. И последно, което е по-скоро заради моя цвят кожа: и на снимките се вижда, че цветовете Stubborn и Snobby не изпъкват много при мен. Нанесени на окото ми служат по-скоро като добра основа отколкото като цвят за целия клепач. Доста клипчета и ревюта изгледах преди да си съставя мнение и виждам, че при другите няма такъв проблем и именно затова споменавам това накрая и считам, че е заради моя тен.

Интересен факт е че всички имена на цветовете в тази палитра започват с "S" !

Цена на палитрата: около  60лв. за 8,5гр. сенки.

По принцип тази цена ми се вижда по-висока за стойността на палитрата, но в Parfimo.bg беше намалена на около 30лв., което си е добра оферта. За съжаление в момента на писане на поста палитрата не е налична, но всички други палитри на марката са намалени на сайта и си заслужава да ги погледнете.










Какви продукти имате на марката и какво ще ми препоръчате да пробвам?
Споделете в коментарите!

Facebook                                   Instagram



*Продуктът ми е предоставен за тест и проба, но поста не е спонсориран! 

No comments