Nail Polish Declutter 2020

Здравейте, момичета!

След разчистването на червилата идва ред и на лаковете. Последното такова чистене беше миналата година по това време и най-накрая дойде момента отново да го направя. Ето какво имам в колекцията си в момента и с какво се разделям:


Главната причина, заради, която се разделям с толкова много лакове е че са прекалено стари и най-вероятно с изтекъл срок на годност. Това важи за всички лакове. Най ме е яд за този на Ciate, за който дадох 10лв. и имах големи очаквания, но се оказа че е страшно неиздръжлив и още на третия ден успя да падне изцяло от няколко нокътя. Не бих си взела повече лакове от тази марка.





Както казах повечето от тези лакове са стари и вече не вършат добра работа. Тези на Douglas са скъпи и нетрайни. Не бих си ги взела отново.

След разчистването резултата е следният:



-19 лака (няколко забравих да снимам) и изглеждащо празно рафтче. Въобще не ми харесва да го гледам толкова опразнено и съвсем скоро ще взема няколко нови попълнения за колекцията. Мисля че имам нужда от няколко червени, сини и мишо сиво, което си търся постоянно. Как изглежда вашият шкаф за лакове? Споделете ми кои са любимите ви цветове!

Хубав ден!



Facebook                Instagram

No comments