Benefit Dandelion Twinkle Highlighter- Ревю-Ревю

Здравейте, момичета!

Днес отново ще си говорим за хайлайтър! Ще кажете, че стават вече два за месеца, но какво да се прави това е страстта ми в момента и за това ми се пише :)
Някой пробвал ли е хайлайтърите на Benefit? Или въобще нещо на марката? Не виждам да се говори много за тях у нас, което си е пропуск, защото имат някои страшни попадения. Да, нещата са скъпи и това се дължи на завишаването на цените заради транспортни разходи, мита и т.н. но пък и ние знаем да чакаме намаления, нали? :))
Ако пък няма нищо изгодно за 8-ми март ви предлагам да пробвате минитата на марката. Именно за такова ще ви споделя днес. Става дума за хайлайтъра на Benefit Dandelion Twinkle. Това мъничко нещо го грабнах в бързината и даже нямам спомен да съм го суочвала. Започнах да си правя колекция с продуктите им за лице (ружове, хайлайтъри, бронзъри) и тази малка кутийка ми привлече вниманието.




Опаковката е точно копие на големия продукт, само че е 1,5 гр. В кутийката също има четчица, която се чудя как са я побрали. Изключено е да ми влезе в употреба. Кутийката е непрозрачна, гланцирана с нарисувано глухарче. Отвътре има и огледалце, което се чудя защо изобщо са решили да го сложат. На него едвам си виждам едното око :D Кутията се затваря с магнитен механизъм. Със сигурност ще я взема с мен при пътуване, а и направо си става за ежедневно разнасяне с дамската чанта. Толкова е мъничка, че не заема никакво място и е супер удобна.

Състав:
SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, BORON NITRIDE, SILICA, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, C12-20 ACID PEG-8 ESTER, GLYCERIN, SQUALANE, DICALCIUM PHOSPHATE, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYSORBATE 80, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, 1,2 HEXANEDIOL, XANTHAN GUM, PARFUM (FRAGRANCE), TIN OXIDE, HEXYLENE GLYCOL, LIMONENE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, EUGENOL, TOCOPHEROL, BHT. [+/-:  CI 15850 (RED 6, RED 7, RED 7 LAKE), CI 15985 (YELLOW 6, YELLOW 6 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5, YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 27, RED 27 LAKE, RED 28 LAKE), CI 73360 (RED 30, RED 30 LAKE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), CI 77289 (CHROMIUM HYDROXIDE GREEN), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE, FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)]. N° 10830/A



На пипане продукта се усеща сух, но въобще не се разпрашава. Нанася се лесно и може да се наслоява за по-наситен ефект. Цветът е шампанско, но нанесен на лицето стои много естествено и не изпъква. Има блестящи частици, но те се сливат с тена на кожата. Имам опасения, че на по-светла кожа може тотално да се слее и да не си личи, че има нанесен продукт. Не бих го препоръчал на хора, които искат да се вижда, че имат хайлайтър. Този е по-скоро за ежедневно ако искате да имате леко озаряване и освежаване на тена, но да не личи, че сте използвали хайлайтър.


Както казах е пълна противоположност на хайлайтъра на Smashbox, но обичам да имам избор :)

Минитата се предлагат на цена от 38 лв., а големите опаковки са по 70 лв. Има още един вариант, който да ви излезе изгодно и за него ще споделя скоро в блога, така че следете за нови постове :)

Надявам се мини ревюто на мини хайлайтъра да ви е било интересно!

Хубав ден!


Facebook          Instagram

No comments