Real Techniques Brush Crush Vol. 2

Здравейте, момичета!

Имам чувството, че колкото и четки да взимам винаги има още някоя, която искам да пробвам и след това друга и колекцията ми от четки никога няма да е "завършена". И при вас ли е така?
Ако отговора е да то този пост е точно за вас! Днес ще ви представя последните четки от Real Techniques,  с които се сдобих и които ми вършат страхотна работа. Ако още не сте се ориентирали четките на марката вече се предлагат на няколко места, едно от които е Parfimo.bg, който е сайт с голямо разнообразие от козметика и парфюми. Аз поръчах своите четки от там, защото цените са много по-достъпни от другите места, на които се предлагат.

И така ето какво си взех:





Четките на Sam и Nick от серията Brush Crush Volume 2 са лимитирани, но все още могат да се намерят тук там. Дизайнът им  е много по-различен от стандартните им четки. Дръжката не е кръгла, а e квадратна с чупка в долния край (и това ако не е обяснение :D)
Всъщност тази "чупка" се оказа доста удобна за хващане на четките. В края нямат гумичка и цялата дръжка е пластмасова, което ги прави доста по-леки.



Космите са лилавеещи с бял завършек. На всички четки има само номера. Много са мекички и не драскат по никакъв начин лицето. При миене са издръжливи и не се скубят. Така е при всички четки на марката и от всички, които имам се е случвало да падне 1 косъм веднъж!

Аз си взех номер 300, 301, 305, които всъщност са четки за пудра, ФДТ и за преливане на сенки. Четката за пудра на живо ми се стори огромна. Страхотна е за бързо загребване на насипна пудра и бърз завършек на грима. Ако имате някоя много прашлива пудра, то тази четка е идеална. Не мисля, че би взела достатъчно количество компактна пудра, защото е прекалено мекичка.

Четката за преливане на сенки е същата, но в умален вариант. Струва ми се малко по-голяма от необходимото за преливки, но завършва със заострено връхче и си върши работата добре.

Най-много се чудех за четката за ФДТ. Тя е предназначена за много течливи продукти ако целите да постигнете по-голяма покривност. С по-гъсти консистенции също се сработва добре и блендва добре, но при мен винаги се получава добра покривност. Не е подходяща за ФДТ мусове, които са в бурканче.



И последната четка, която сигурно се чудите защо е тук е склуптуриращата им четка, която е от обикновената им серия. Толкова години я гледам и все забравям да си я поръчам. Ето че на това намаление реших да се сдобия и с нея. Тази четка е способна да прелее и най-лошата черта от бронзър, която сте направили. При нанасяне с нея има минимална нужда от преливане и е идеална за начинаещи или хора, които нямат представа как да си нанесат добре бронзанта като мен :D Много се радвам, че я открих и откакто я имам използвам само нея.

Четките съм закупила с лични средства от тук и мисля, че отстъпките си заслужават.

Ако имате въпроси с радост ще отговоря на тях.


Хубав ден!



Facebook               Instagram

1 comment

  1. Определено цените са много добри в момента и наистина си струва да се купят. Особено четката за коректор като Експерт, сетинга и от тази серия Crush за руж. А и овалните не са лоши. :)

    ReplyDelete