Empties August/Празни опаковки

Здравейте, момичета! Любимия ми месец за съжаление мина, но пък хубавите неща минават бързо, нали?  Не обичам много есента, затова дойде ли септември започвам да си мечтая за зимните празници :) Ще трябва и да сменим козметиката, за да е подходяща за по-студените дни, но преди това да приключим с настоящите продукти. Ето какво изхабих през миналия месец:1.Масло за тяло със ший на Avon. Много гъста консистенция има, но хидратира перфектно и омекотява много добре. Първоначално бях скептично настроена към него, но след като го използвах цялото и мнението ми е положително. Бих си го взела отново.
2.Поредна опаковка от интимния душ гел на Avon.
3.Рол он против изпотяване на Bourjois. Не ми допадна особено и едвам го изхабих. Като цяло предпочитам сухи стикчета, защото тези ми лепнат много.
4,5.  Шампоан и балсам за коса на Avon . Не очаквах нищо от тях и бях приятно изненадана. Не знам дали помагат много за подхранването на косата ми, но я правеха много мекичка и лесна за разресване след къпане.
6.Мицеларна вода на Avene. Използвах я страшно дълго време и с удоволствие ще си я взема отново. Това е може би най-подходящата и щадяща очите мицеларна вода за мен. Справя се перфектно с всякакъв вид грим и е сравнително икономична. Бях я взела на голяма промоция и цената й беше дори под 20лв., така че отново ще дебна промоциите, за да си я взема.
7.Гел за почистване на лице на Avon. Ама въобще не ми хареса. Справя се с почистването, дори успява да свали грим от лицето, но консистенцията му е прекалено гъста за моя вкус и има нужда от обилно изплакване, за да премахна усещането за гел по лицето ми. Не бих си го взела отново.
8. Новият/стар любим лакочистител на Lilly.Какво се случва с него? Никъде не мога да го намеря, а махането на брокатен лак (който впрочем ми е любим вариант) е мъка без него. От персонала ми казаха, че ще има ново зареждане, но...


9.Спирала на Avon True Color . Която ми беше предоставена преди доста време за проба. Като цяло ми хареса, супер дълго издържа, което е голям плюс. Повече може да видите за нея тук
10.Лосион за тяло на Avon Viva La Vita .Той е любимия на половинката и със сигурност ще си го взема отново. Ухае много приятно като уханието остава за следващите няколко часа и попива бързо.
11. Един мини душ гел от последния хотел, в който бях. Обикновено такива продукти са отвратителни, но този не е толкова лош и именно затова успях да го изхабя.
12.Маска за лице от Lush Oatifix  .Много много ми хареса и със сигурност бих си я взела отново. Повече за нея може да видите тук
13.Моливи за вежди на Essence. Да, цели два! Няма да спра да го използвам и се надявам през следващите години да не спират да го произвеждат, не знам какъв би бил живота ми без него :)))) Повече тук

Това е всичко за днес, надявам се да ви е било интересно. Следващите два месеца ми се очертават трудни и имам доста задачи, които трябва да свърша както и няколко трудности за преодоляване, но се надявам всичко да бъде наред. Ще гледам да пиша колкото мога повече. Хубав ден!

No comments