Oткрития на 2015

Здравейте, сладурки! В началото на 2016 е време да теглим чертата и да си направим равносметка за изминалата година и доволни ли сме от това, което сме постигнали.
Относно козметиката също може да се каже, че се запознах с много нови за мен продукти, които досега не бях изпозлвала както и пробвах нови за мен марки, на които ще обръщам повече внимание в бъдеще.
Продуктите, които съм ви избрала съм събирала през различни месеци и използвам почти постоянно. Определено са заслужили мястото си на почетната стълбичка като са подредени горе долу по месеци, в които съм писала за тях :)

И така без повече приказки ето го първия ми любимец:



1.Chocolate Bar Palette by Too Faced
Имам я някъде от година и си я обичам много! Цветовете са страхотни, пигментирани и ухаещи на шоколад. Има голямо разнообразие и доста варианти за свежи гримчета като продуктите на марката не са тествани върху животни. Не съм правила ревю, защото съм сигурна, че повечето от вас я имат, но ако някой иска да я разгледа по-подробно да ми остави коментар по-долу!


2.La Roche-Posay Cicaplast крем за ръце. Това за мен е идеалния крем за ръце при ниски температури. Плътен е , попива супер бързо, издържлив на миене на ръцете, много икономичен ,използвах го миналата зима и тази продължавам да му се радвам. Повече за него тук


 3.NYX Butter Lipstick+ NYX Butter Lipgloss
Тези сладурчета продължавам да си ги позлвам заедно и нямам намерение да ги разделям. Идеално се допълват, въпреки че не са един нюанс, абе направо са като дупе и гащи :)))
Повече за тях тук


4.За четките на Real Techniques не съм говорила скоро, но за сметка на това постоянно ги купувам. Може да се каже, че съм се вманиачила и съм започнала да ги колекционирам. Кой знае може би след известно време ще ги събера всичките???
Преди да започнете да се чудите на какво толкова се радвам- ами всички четки на марката, които имам ги мия 1 път в седмицата, ако не са много мръсни 1 път на 2 седмици и досега не е паднало нито едно косъмче и нито една тяхна четка не се е деформирала или лекьосала. За мен си заслужават напълно и ще продължа да си допълвам колекцията.
Повече за конкретния комплект тук


5.NUXE Travel Set- най-полезния сет, който съм си взимала.
Съдържа 5 продукта в мини размер, които вършат страхотна работа за пътувания, а продуктите са толкова икономични, че освен на лятната си почивка ги взех и на зимната с мен. :)
Бих си го взела отново, когато пак пътувам. Повече тук 



 6.Летните предложения за предпазване на косата от слънчевите лъчи на Rene Furterer също ме изненадаха приятно. Най-голямото попадение тук е олиото за коса без отмиване, което си използвам още след миене на косата, заради хубавия аромат, заглаждащите свойста , полезните съставки иииии още неща за него и останалите продукти от серията може да видите тук



 7.Аз я наричам четка чудо, но истинското й име е Tangle Teezer и е страхотна! Справя се толкова добре с всички дадени й задачи, че сериозно обмислям да си взема още една и да затикам старите гребени навътре в шкафчето :)
Повече тук


8.Една супер случайна за мен покупка (и без никакви очаквания) се оказа NYC On Top Of The Gold. На пръв поглед това си е обикновен брокатен лак. При по-обстойно вглеждане се забелязва, че частиците са различни и наподобяват ефект старо злато. Съотношението качество/цена е перфектно. За него може да видите тук


9.Maybelline Color Tattoo
 Аз бях последния човек на Земята, който не е пробвал тези сенки и след като ги пробвах разбрах защо толкова ги обичат. Аз също се влюбих в тях и смятам да си взема още цветове след време. Повече за тях тук


10.Почетно място сред любимците ми заслужи и спиралата на Avon, която придава поглед "изкуствени мигли". Освен всичко друго съм очарована и от издръжливостта й- вече четвърти месец я използвам всеки ден с голямо желание и все още не е изсъхнала! Повече тук


11.Един любимец, който познавате от скоро е червилото на YSL , което използвам постоянно през тези седмици. Цвят, красота, уникалност... нещо, което трябва да притежава всяка дама :))
Повече за него тук 

Това са всичките ми най-добри попадения за изминалата година! А кои са вашите любимци?? Ще се радвам да ги споделите в коментарите!
Хубав ден!

1 comment

  1. Страхотен пост! Имаме някои сходни любимци.
    Ще се радвам, ако погледнеш моя блог - http://lillisthoughts.blogspot.bg - съвсем нов е и ще съм благодарна, ако ми дадеш някакъв съвет за него! :)))

    ReplyDelete