Accessories from BornPretty

Здравейте, момичета! Днес поста ще е малко по-различен от типичните постове за козметика и грим, защото ще си говорим за аксесоари! Много рядко пускам цялостни визии и нещо по-различно, но се радвам, когато имам възможност да го направя и да разнообразя блога си :)
Сайта на Born Pretty го разглеждам отдавна и съм си нахаресала толкова много неща, че не знам от къде да започна. Самият сайт предлага голямо разнообразие от всякакъв вид продукти: от пръстени, обеци, гривни чак до калъфчета за телефони и таблети.
Най-хубавото е, че сайта предлага безплатна доставка до всяка точка на света без значение от количеството или крайната сума- може да сте си поръчали един пръстен за 1$, който пак ще получите с безплатна доставка. Колетите винаги изпращат като подарък, така че не трябва да се притеснявате и от задържане на пакета по митници. Най-често, когато поръчката е малка слагат нещата в по-голям пощенски плик, който е добре обезопасен и го получавате направо в пощенската си кутия (както стана с моята пратка)

Все пак днес ще ви представя няколко аксесоара, които получих преди 2-3 седмици.


1.Гривната е със златен цвят и камъчета отпред.На ръката не прилепва плътно, но стои супер елегантно и отива както на по-ежедневен стил така и на по-елегантни тоалети. Закопчава се на магнитен механизъм и няма опасност да падне от ръката.
Може да я видите по-подробно тук







2. Колие маска- Има стандартна верижка със златен цвят, която не е особено дълга, но все пак е достатъчна, за да изглежда добре. Орнамента е златна маска покрита с блестящи камъчета, които допълват  идеално една нежна и романтична визия. Тук се справям малко по-трудно с механизма на закопчалката, но предполагам, че след няколко носения тя ще се "разхлаби" и ще може да се закопчава по-лесно. Може да я видите тук




3.Кутийка макарон. Тази кутийка се превърна в мой много голям любимец. Въпреки простичкото си предназначение е много добре замислена. Макарончето не се отвърта, а се отваря, като има едно зъбче, което съм показала на снимките. В него може да съхранявате онзи специален пръстен, без който не можете. Моят , например, не трябва да се мокри и всеки път, когато ми се наложи да измия чиниите, да се изкъпя или нещо друго винаги оставям пръстена си на сигурно място в кутийката. Така пръстенът ми е на сигурно място и никой не би предположил, че е скрит в макарон- както се казва защитен е и от крадци :))
Може да го видите тук



Сайта може да разгледате тук
От марката бяха така любезни да ми предоставят код за отстъпка, който е валиден по всяко време и за всеки продукт, който не е вече намален: SGNT10



Надявам се по-различното ревю да ви е харесало! Хубав ден!

*Продуктите са ми предоставени за проба от ПР като постът не е спонсориран.

No comments