Продукти, които съм закупила отново

Здравейте, момичета!
За първи път правя такъв тип публикация и се надявам да ви хареса. Сигурна съм, че всяка от нас наред с всички проби на козметика остава доволнa от някои продукти и си ги взима отново. Аз не повтарям продуктите често, заради блога, но имам няколко любимци в колекцията си, с които просто не мога да се разделя и днес ще ги споделя с вас:


Така като гледам най-много се връщам към продуктите за лице. С тях не обичам да експериментирам много, защото и без това трудно напасвам точния цвят на ФДТ-на си и точно в тази сфера не обичам да поемам рискове. ФДТ-на на La Roche-Posay го имах преди време и си спомням, че цвят 11 беше идеален за времето, когато нямам загар. Единственото нещо, което ме спираше да си го взема отново беше високата цена (около 40лв) и някак си все си намирах оправдание да го подмина, но ето че му дойде времето и на него. Сега, след като отново го използвах няколко пъти си припомних защо беше мой любимец преди време и защо си заслужава. Повече за него може да прочетете тук


Другият ФДТ, който е бюджетния за мен вариант е Max Factor Face Finity All Day Flawless 3 in 1, който според марката освен като ФДТ има роля на праймър и коректор. За праймъра не мога да потвърдя, но коректора си го замества без проблем. Единствения недостатък при него е че е един тон по-розов отколкото ми се иска, но щом това ми е вече към 4та опаковка явно розовия тон не е прекалено натрапчив. :)
Коректора, който ползвам в момента е този на Maybelline Fit Me! и това ми е вече втора опаковка. Като цяло коректорите на марката са ми от любимите, заради добрата им покривност. Не изсушава кожата, а събирането по фините линии е минимално. За съжаление този не го виждам по дрогериите и май ще ми се наложи да го сменя с някой друг, когато свърши.
Пудрата, която ми е любимец от началото на годината и почти не заменям с друга е матиращата безцветна сетинг пудра на Avon. Мислех, че 9гр. е огромно количество, но ето че е вече наполовина и втора опаковка си чака да й дойде времето. Това, което ми хареса в нея е, че е много лесна за използване и тъй като не е компактна се работи бързо с нея. Пасва на всеки тен и единственото, което ви трябва е подходяща четка, с която да не се наслои на лицето. Засега ми е любимец за тази година.


От декоративната козметика нямам много продукти, за които да твърдя, че със сигурност ще си ги взема отново, тъй като както казах на пазара постоянно излизат нови продукти и заради блога се старая винаги да си взимам нещо ново, което досега не съм пробвала.
Все пак няма как да пропусна да спомена за n-ти път моливът за вежди на Essence в цвят 04 Blonde без който не мога. Не мога да ви кажа коя подред бройка ми е защото използвам само него и когато свърши си го взимам отново. Повече за него тук
Лак, който е мой любимец и то не само един, а цялата серия е Avon Mineral Crush. Не съм си взела втора опаковка от някой, а в течение на времето си взех абсолютно всеки цвят от серията, за да ги пробвам всичките :))) Този към, който посягам най-често е Diamond и ако свърши с удоволствие ще си го взема отново. Повече за тях тук

Няма как да скрия любовта си към продуктите за лице на Lush и най-вече към маските и почистващите им продукти. В момента имам само празна кутийка на маската Oatifix, която много харесах и със сигурност ще си взема отново. Друг продукт, който обожавам и съм взимала поне два пъти е Let The Good Times Roll и при следващото ми посещение отново ще си го взема.


И накрая, но не и на последно място имам два любимеца за коса.
Първият е маската за коса с африканско масло от ший на Avon,  която ухае невероятно и прави косата ми мекичка и лесна за разресване. От нея съм взимала поне 5-6 опаковки през годините и ми е много мъчно, че вече почти не я срещам по каталозите. Предполагам че я спират от производство, защото им е стар продукт, но ако я срещна по някоя разпродажба ще се запася със сигурност.
Другият продукт е подхранващ серум за коса на Avon, който използвам всеки път, когато мия косата си. Нанасям го преди разресване като гледам да не прекаля, за да не омазни косата. Обикновено 4-5 помпички са достатъчни като нанасям главно по краищата и гледам да избягвам корените. Не съм сигурна колко опаковки от него съм използвала, но в момента вкъщи имам 3 :D

Най-вероятно съм пропуснала да спомена нещо, което обичам и ако се сетя ще го добавя към поста. Надявам се да ви е било интересно!
 Ще се радвам да споделите, вие какви продукти си взимате отново и отново и не можете без тях!

Не забравяйте да се включите в текущия Giveaway!

Facebook                             Instagram

No comments