„От любов към живота – Avon срещу рака на гърдата”

Здравейте, момичета!
Досега съм представяла постове свързани с продукти подпомагащи за женската красота и публикации, които са лесни за четене, неангажиращи и целящи разпускане от сивото ежедневие.
Днес, обаче, ще си поговорим за една доста сериозна тема, която засяга женското здраве и за мен е изключително важна, тъй като в даден момент може да се окаже и животозастрашаваща.


„От любов към живота – Avon срещу рака на гърдата” Avon вече 15 години провежда кампания срещу рака на гърдата като набира средства за осигуряване на психологически и юридически консултации, групи по взаимопомощ за жени с рак на гърдата и техните семейства, практическа подкрепа, както и безплатни прегледи за рак на гърдата;



В България до момента са регистрирани близо 46 000 жени борещи се с тази болест. Най-ефикасното предотвратяване на рак на гърдата е периодичният преглед при специалист или преглед дори в домашни условия! Открит в ранен стадий ракът да гърдата е лечим!



Тази година кампанията на Avon е чрез няколко различни подхода:

1. Прегръдката, от която има нужда всяка жена, която е диагностицирана с тази болест.

2. Основното събитие тази година е походът срещу рака на гърдата, който ще се проведе на 4 юни от 11ч. в Южен парк (голямата поляна до вход откъм бул. Витоша)

3.Освен всичко друго тази година от марката създадоха шала „От любов към живота”– елегантен пролетен (шифонов) шал в три различни десена като 100% от печалбата на всеки продаден шал също се заделя за благородната кауза.




Шалът, на който аз се спрях за подкрепа на каузата е с принт рози, тъй като няма нищо по-женствено от розата. Изключително мек и приятен е, много нежен и по никакъв начин не би раздразнил кожата при носене. За да разбия представата, че такъв тип шалове могат да се носят само с официални облекла, ви представям една изключително ежедневна визия, при която съм го съчетала с бяла тениска и бели кецове- аутфит, който присъства в моето ежедневие. 




Не е важно как изглеждаш, важното е да се чувстваш добре в кожата си! Всяка жена е красива независимо от възрастта, расата или извивките на тялото си, а красотата и здравето вървят ръка за ръка в живота ни!

Ще се радвам да се включите в тази толкова важна благотворителна кауза. Шалът е в три разновидности на цена 19,50лв. и както казах по-горе цялата сума, с която е закупен ще бъде дарена. Може да го поръчате от тук


No comments