Makeup Revolution Roxxsaurus Ride or Die Lip Collection

 Здравейте, момичета!

Не знам дали съм ви споменавала, че все по-често използвам продукти на Makeup Revolution, заради голямото разнообразие, добрата цена и не на последно място качеството, което става на все по-високо ниво. Днес ще ви споделя мнението си за едно комплектче за устни на марката, което е в колаборация с ютубъра Roxxsaurus. Не я следя, но след като видях дизайна и цветовете на червилата от този комплект реших да ги пробвам. 

Комплекта ми е предоставен за проба и тест от Parfimo.bg, където в момента може да откриете много изгодни летни промоции.

 

 Въпреки че имаме десетки течни червила в най-различни нюд вариации винаги се спирам на още такива. При вас така ли е? Ако отговорът е да, то този пост със сигурност ще ви е интересен!




Комплекта съдържа три течни червила в цвят New York, London и Tokyo. Първото се води кремаво, а останалите две са матови. Всяко от тях е в прозрачна пластмасова опаковка със златно капаче и апликатор, който е под лек наклон, но не може да се огъва. Всяка съдържа по 3 мл. продукт. Червилата са с по-остра парфюмна миризма, която се усеща при нанасяне, за кратко, и всяко червило мирише леко по-различно от останалите.

 


 
 
New York е с лек прасковено-розов отенък, London е малко по-тъмен и е в по-кафеникавата гама със студен подтон, а Tokyo е тъмен червеникав нюд.
 
 

 

Както споменах по-горе миризмата се усеща при нанасяне, но за кратко. Заради кремообразния си финиш New York не изсъхва напълно и не лепне на устните. London и Tokyo са с матов финиш и изсъхват напълно и то доста бързо. Лепкат в началото, а след време лепненето спира да се усеща. Трайността е направо в десетката. Вече ги използвам може би повече от месец и спокойно си пия и ям без да се налага да ги нанасям повторно. New York е една идея по-нетрайно. Трябва също да отбележа, че се харесвам с тях дори и да нямам друг грим на лицето, което се случва изключително рядко. 

Честно казано освен миризмата им не мога да се сетя за нищо друго, което да не ми харесва и да считам за минус. Определено са добър вариант и се радвам, че ги пробвах. Може да намерите комплекта тук. 


Това е за сега, хубав ден!



Facebook              Instagram 

No comments