March haul

Здравейте, момичета!
Слънчице, хубаво време и разходки по магазините...Резултата е нови придобивки естествено :)
Въпреки че нямам нужда от нищо като блогър/маниак/колекционер/фен и какво ли още не винаги си намирам по нещо ново, което искам да пробвам.
Ето последните неща, които са обект на моя интерес:




Първите няколко продукта са от Avon:
1.Втора опаковка от душ млякото, което ми стана любимо. Много е добро и въпреки че след него си има нужда от някаква лека допълнителна хидратация много помага на кожата и не я изсушава както повечето душ гелове. Препоръчвам с две ръце!

2.Лентички за лице от същата серия. И преди съм ги ползвала и съм доволна, не са нищо особено, но си вършат работата.

3.Гел за почистване на лице, който ми беше изпратен от марката. Засега съм го пробвала само веднъж и първото ми впечатление е че ухае много приятно и почиства добре, но ще запазя крайното си мнение за по-натам.


4. ФДТ на Max Factor. Бях го пробвала само веднъж на тестерче, но много ми хареса и реших да му дам шанс. Засега ми се вижда малко мазничък, но няма да си правя прибързани заключения.

5.Балсам за устни на Nivea. Това са едни от любимите ми балсамчета, винаги хидратират добре устните, а аромата е страхотен! Единственото, което не ми харесва е надутата им цена, която на места може да достигне до 5лв., което за мен е прекалено много за козметика от ниския клас.

6. Лак на ГР в страхотния прасковен цвят, който ви показах наскоро в Facebook страничката на блога. Тези макси четки пък са супер удобни за нанасяне и скъсяват много времето за маникюр и педикюр. Препоръчвам го.


За първи път влизам в магазин на Refan, за да пробвам нещо на марката. Нямах никаква представа какви продукти предлагат, затова благодаря на консултантките, които бяха супер мили и ми помогнаха с избора ми.
7,8. Рол-он и скраб за тяло с дива череша. При покупката на скраба получавате рол-он-а като подарък и реших да се възползвам от офертата. Не съм ги пробвала все още, но аромата е страхотен!

9. След дълго мирисане на всички сапуни наред се спрях на този с мляко и овес. Ухае натурално, леко сладникаво. Искам да отбележа и колко евтини са им сапуните в сравнение с тези на Lush! Ако се окажат и не толкова изсушаващи кожата може да си имам нови любими сапунчета.


 И накрая още две придобивки закупени отново  от магазина на Refan., които всъщност са на Wet n Wild. Много дълго търсех от къде да се сдобия с нещо на марката и особено ме затрудни липсата на отговор при питане на страницата им в Facebook. Както и да е след като най-накрая ги намерих се оказа, че в магазините на Refan (или конкретно този на Витошка цените им са много по-завишени отколкото са в интернет. Та в крайна сметка бих ви посъветвала да пробвате продуктите им в магазина, а да си ги поръчате от някой онлайн магазин.

10. Палитра сенки Comfort Zone. Много известна навсякъде, за съжаление не толкова евтина тук, въпреки ниския си клас. Все пак от едни суочове на ръката съм доста доволна и нямам търпение да я изпробвам.

11. Бронзър Reserve Your Cabana. Вторият супер известен продукт, който исках да пробвам. На ръката не е нищо особено, но все пак се вълнувам да го пробвам и се надявам да ми хареса.

Това е всичко, с което се сдобих за изминалия месец. Надявам се да ви е било интересно!
Хубав ден!

2 comments

  1. Колко струваше ексфолианта?

    ReplyDelete