Let The Good Times Roll (Review)

Здравейте, момичета! Надявам се всичко при вас да е добре и да очаквате наближаващите празници с нетърпение като мен. Навън температурите се понижиха значително, което доведе до изсушаване на лицето ми и съответно до поява на леки бръчици по челото. Това ме принуди да потърся продукт, който предлага по-интензивна грижа за лицето ми и след известно търсене се спрях на почистваща паста за лице (клензър).
Не сте чували за такъв продукт? Ако ви е интересно продължете да четете:



Този почистващ продукт носи името Let The Good Times Roll и ухае невероятно на карамелизирани пуканки. Аромата е толкова пленяващ, че доста често се случва да отварям кутийката само, за да си припомня миризмата!
Предназначен е за суха и нормална кожа, заради маслата, които съдържа. Моята кожа е мазна, но предпочитам да използвам продукти за лице и тяло, които са на маслена основа, заради по-интензивната хидратация, която предлагат.
Съставът, както е характерно за продуктите на марката, е подходящ дори и за вегани, което значи че продуктът не съдържа парабени, парафини, консерванти и продукти от животински произход:


След като махнете капачето освен хубавата миризма ви посрещат царевично жълти топчета, които будят интерес, но в същото време и объркване за употребата им. Всъщност цялата процедура е много лесна и за мен се превърна в сутрешен SPA ритуал, без който не мога.




Както е посочено и на опаковката взимате някое от парченцата голямо колкото лешник, добавяте вода и го стривате между ръцете си докато се получи паста (обикновено докато парчето не се разпредели равномерно между ръцете ви), след това нанасяте на цялото лице и оставяте пастата да подейства около 5 минути, и накрая измивате с вода както всеки почистващ продукт.
Резултата се усеща още след първото използване- освен страхотния аромат, който остава няколко часа усещам кожата на лицето си много по-мекичка и хидратирана и го няма опъването, което се усеща при други почистващи продукти. Освен че почистват и хидратират, малките парченца взимат и функциите на ексфолианта-ексфолиацията е съвсем лека, което го прави подходящ за чувствителна кожа, но от друга страна при ежедневното му използване няма нужда от скраб.
Освен Let The Good Times Roll много популярен е и Herbalism , който е предназначен за нормална към мазна кожа.
В момента използвам продукта вече втори месец и количеството му е почти наполовината на кутийката, и спокойно мога да кажа, че 100гр. биха стигнали за 2-3 месеца ежедневна употреба.
Цената за 100гр. е 18.30лв

Може да се поръча както през сайта, така и в магазините на марката.

След като изпробвах този продукт, както и няколко други, които са на растителна и маслена основа сериозно се замислям дали да не заменя с такива продукти цялата бяла козметика, която използвам.
По този повод списъка ми за дядо Коледа ще е пълен с продукти на Lush и мисля скоро да посетя чаровните консултантки от магазина им в Serdika Senter, които ми помогнаха при предишния ми избор.

Вие имате ли някой продукт на марката? Ще се радвам да споделите мнението си за него :)

6 comments

  1. Много любим! Нооо, моят (купен от Лондон) не изглеждаше така... Беше си солидна паста, от която си гребваш парченце.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, аз прегледах поста ти преди да взема окончателно решение и съм много доволна :)

      Delete
  2. Аз много харесвам този продукт. Моят съвет е да го изразходваш по-бързо, защото срокът на годност е много кратък!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Използвам го почти всеки ден и все пак ако се развали не бих рискувала :)

      Delete
  3. Срока на годност е 3 месеца и е абсолютно достатъчен за изразходването на 100гр... Аз обожавам този продукт и... вчера помолих LUSH Kitchen да го направят катo solid perfume или лосион за тяло, надявам се да ми удовлетворят желанието! ;DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Това е интересна идея и аз бих го ползвала като лосион :)

      Delete