Lush Haul

Здравейте, момичета! Както всички нямаше как и аз да мина без коледни подаръци. Тази година реших да поспестя малко парички и да се спра само на една марка, от която да си направя коледното пазаруване. Не знам доколко мисията със спестяването е успешна, но пък мисля че ще си имам от тези сладкиши поне през следващите 2-3 месеца.
Всичко в магазина е толкова хубаво ухаещо, че още щом отвориш торбичката вкъщи те настига една сладка миризма на захарен памук, карамел и всичко сладичко, което можете да си представите. Ако за първи път пазарувате в магазина може да ви се стори доста объркващо, заради голямото разнообразие, затова е по-добре да си набележите продукти предварително в сайта на марката.




След първия ми успешен почистващ продукт за лице и дълго разглеждане на интернет каталога на Лъш реших да пробвам Buche De Noel, който е пълен с бадеми, какаово масло, мандаринки и бренди. Очаквам резултата да е като при Let The Good Times Roll. Забравих да спомена, че повечето от продуктите са от лимитираната им коледна колекция и най-вероятно ще бъдат пуснати в продажба отново за следващата Коледа.
Следващото ми попадение е душ гелът Snow Fairy, който е доста хвален продукт и както майка ми се изрази ухае на цигарена дъвка. Цветът му, логично е розов, като има и малки блестящи частички. За да завърша почистващата грижа за тялото реших да добавя към пазарската си кошница и едно сапунче. Интересното при техните сапуни е че са на грамаж и в магазина може да ти отчупят каквото парче си поискаш. Първоначално исках да си взема Honey I Washed The Kids, но при щателно мирисане на всички налични видове най ми хареса Porridge, който е пълен с овесени ядки и действа и като ексфолиант за тяло.


Нямаше как да подмина и разкошните им блокчета за тяло и въпреки, че всички са против Shimmy Shimmy, заради голямото количество блясък, аз бях привлечена именно от това в него и мисля да бляскам през новогодишната нощ. Освен това мирише супер!


Full of Grace e още един странен продукт-твърд серум за лице, на който миризмата не ми допада чак толкова, но на последното ми посещение в магазина имах възможността да го пробвам и оттогава е в списъка ми със желания. Пълен е с най-различни масла и хидратацията, която ще ми осигури е идеална за сезона.
Ако не искате да се топят масажните блокчета може да си вземете метални кутийки за съхранение. Аз си взех най-големия наличен размер, който е 4,50лв и ще ми върши добра работа при следващи покупки.
Това беше всичко от коледното ми пазаруване, надявам се да ви е било интересно!
А вие какво си взехте за Коледа? Ще се радвам да споделите!

5 comments

  1. Ще очаквам да споделиш за коледното пънче - на мен ми замириса доста неприятно в магазина, но май просто беше престояло и сега ме е яд, че не си взех... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ще направя ревю задължително :)

      Delete
  2. Супер покупки :) Жалко, че при нас ги няма, а след пробата от Пинкс кутията не бих рискувала с покупка преди да подуша на живо :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Трябва да си прецениш какви аромати харесваш. И аз след избор в сайта им на място съм се отказвала от нещо, защото не е било това, което съм очаквала.

      Delete
  3. Ох, аз си разпродавам част от LUSH-овските неща, та ако някой си хареса нещо тук: http://veggielicious.olx.bg/ - нека ми пише! : ))

    ReplyDelete