Коледни изкушения

 Остават само няколко дни до Коледа! Вместо да слагам пост за любимци през месеца реших да покажа няколко продукта, които ме карат да чувствам празника още по-специален. Такива продукти са с аромат на канела, коледни курабийки, мед иии направо мисля да ви ги покажа  :)


Започвам с продуктите за тяло и вана. Може би не е изненада, че всички са на Avon. Марката излезе с много коледни аромати, които няма как да пропусна да пробвам, а и продуктите ми се носят до вратата (ура за мързеливото пазаруване!)

1.Лосион за тяло с ванилия и подправки. Ухае много сладко главно на ванилия, излиза от тубичката на два цвята както е нарисувана и самата опаковка, и целият блести! Е, може би блясъка не би се харесал на всички, но пък на мен ми е все едно някой ме е посипал с магически прашец :)
2. Лосион за тяло със шоколадови трюфели. Консистенцията е гъста, затова за мен е по-скоро като крем за тяло. Разнася се малко по-трудно от обикновените лосиони, но пък и хидратацията е по-сериозна и аромата се запазва много по-дълго време. Тези, които ме следят отдавна знаят, че не ми е първата опаковка от продукта, има го наличен през цялата година и ще продължа да си го взимам.
3.Пяна за вана с аромат на канелени курабийки! Ами как да не ти е коледно!! Новичка ми е и още не съм я пробвала, но пък ухае страхотно и тази серия продукти на марката правят страхотна пяна, така че имам големи очаквания :)
4.Още една пяна за вана, която взех съвсем скоро и не съм изпробвала. Тази е леко по-цитрусова от останалите продукти до тук, но пък опаковката е много сладичка и е идеална за коледен подарък.


5.Маска за лице на Freeman със шоколад и ягоди. За първи път пробвам маски на марката и съм доволна. Главно се усеща аромата на шоколад и мога да го сравня с този на лосиона за тяло със шоколадови трюфели. Изсъхва страшно бързо (за около 10мин.) и се маха лесно. Оставя кожата на лицето ми по-гладичка и забелязвам леко свиване на порите на носа. Едно такова саше от 15мл ми стига за около месец (4-5 ползвания) и цената е много изгодна (около 3лв). Ако някой е виждал такива маски из магазините (моята е от онлайн поръчка) моля да сподели.
6.Почистващ продукт за лице Let The Good Times Roll на Lush. Аромата е на карамелизирани пуканти и ми стана толкова любима, че започнах да я използвам всеки ден. Може да видите повече за нея тук
7.Крем за ръце от Essence от лимитираната им колекция Cookies & Cream. Освен сладката миризма не видях нищо особено, с което да запомня кремчето, а и след половин година аромата леко се промени, така че гледам скоро да приключа с употребата му.
8.Крем за крака с макадамия. Отново сладка миризма, по-скоро на мед. Въпреки че е голяма мъка вечер с грижата за краката се старая да не я пропускам, когато не съм много уморена и засега съм доволна от продукта.


И все пак през тези месеци е хубаво и да не забравяме грижата за устните! Няколко аромата, които си заслужава да бъдат изядени:
9.Масло за устни от Avon- топи се върху устните и се задържа на тях около час.Опаковката е от 15мл. и ще ми стигне за доста дълго време. Повече за продукта тук
10. Още един нов продукт, който взех съвсем скоро- NYX Butter Gloss. Ухае на крем както е и името му.NYX Creme Brulee има нежен розов цвят и наистина се разнася на устните като масло. Не лепне и остава около 2-3 часа. Скоро мисля да направя и по-подробно ревю.
11, 12.- Глосове на Essence. За тях съм писала подробно тук
Накратко: ухаят на сладки, матови са, имат хубави естествени цветове и не лепнат. Ползвам си ги почти цяла година с голямо удоволствие.

Това са коледните ми фаворити, надявам се да ви е било интересно.
Хубав ден!

8 comments

  1. Страхотни продукти :)) Кремът за ръце на Essence е супер сладурски :))

    ReplyDelete
  2. Всичко изглежда толкова...вкусно, хахаха <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, не знам как още не съм опитала още нищо...трудно е! :D

      Delete
  3. Toчно днес се набавих един от тези глосове на Есенс.... странно ми е да ги наричат глосове, като има почти всички данни на червило ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Така е и все пак много ги харесвам :)

      Delete
  4. Joanna, направи като мен :) Просто си я поръчай от olx на двойно по-ниска цена :)

    ReplyDelete
  5. Предния ми коментар беше в грешния прозорец :)
    Аз също много харесах глоса от първото ползване и най-вече е един от най-хубавите кърваво червени цветове, които съм намирала :)

    ReplyDelete