Beauty Box Luxury Edition

Здравейте, момичета! Току що дойде лимитираната луксозна кутия на Пинкс. Да си призная отдавна не се бях вълнувала толкова много за поръчка. Тя е на цена от 30лв и обещава луксозни продукти от доказани марки. Самата кутия е по-различна от обикновените, а продуктите са обвити в сива елегантна хартия и вързани с бяла панделка.
Ето какво се крие в нея:




Тази кутия я поръчах заради спиралата на Диор, но още щом я отворих едва не писнах от радост, когато погледа ми се спря да балсамчето на EOS. Супер много се радвам за него и още преди да започна да правя снимките го изпробвах :)

1.EOS балсам за устни в оригинален размер- 13лв
2.Lierac Magnificence гел-крем 15мл
3.Lierac Sensorielle масло за тяло- 7мл
4.Diorshow Iconic Overcurl спирала- 4мл
5.Premier Dead Sea Skin Minerals Eye Care 1.5ml
6.Premier Dead Sea Supreme лифтинг маска 1.5мл
7.Guam маска за талия и корем 90мл

Освен на EOS-a, тези които ме следят отдавна знаят, че обожавам Lierac, не съм пробвала нито един от тези два продукта, които са в кутията и нямам търпение да ги пробвам.
Спиралата си я чаках и мисля още тези дни да я пробвам,  с продуктите на Premier също не съм се сблъсквала досега, така че ще ми е интересно да видя какво предлага марката.
Освен продуктите получаваме и обновен каталог с всички продукти на Lierac, каталог на продуктите на Premier +талон за 20% отсъпка до края на декември.
И така след като тегля чертата съм доволна от всички продукти без маската за талия и корем, която не мисля да изпробвам.
Какво мислите вие за кутията и бихте ли си я взели?
Хубав ден!

4 comments

  1. Тази Luxury Box определено ми харесва... особено спиралата на Dior!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. На мен също, чаках я с голямо нетърпение :)

      Delete
  2. Колко хубаво си я снимала! Аз също много харесах кутията, фаворитите ми са Dior, EOS и Premier, отдавна искам да пробвам защото слушам от една колежка за пилингите от мъртво море и е много доволна! Като че ли се вълнувах и че не е розовата кутия а такова заснежено едно и празнично :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря! Моите любимци са същите :)

      Delete