Идея за съхранение на тампони №2 (DIY)

Кой няма нужда от тампони?? Сигурна съм, че всеки ги използва ежедневно. Ето защо добавям още една идея за съхранение на тампончета. Обикновено искаме да са ни под ръка някъде около гримовете, но пък и да не се виждат, защото....ами просто са скучни и няма нищо за показване...досега!
Попаднах на цветни кръгли тампончета в Jumbo, които изглеждаха като миниатюрен захарен памук и просто си крещяха да бъдат сложени на показ! Проблема беше, че не знаех в какво да ги сложа. След известно време прекарано в търсене стигнах до извода, че ми трябва прозрачно бурканче т.нар. candy jar, в който да ги съхранявам.
Е, точно такива не можах да намеря, но пък и този, който си избрах е достатъчно удобен за съхранението на тези красоти. Ето и завършената идея:
На последната снимка съм снимала и самото пакетче на тампоните, за да знаете какво да търсите ако решите да си ги вземете. Цената им е 1.50лв за 70 броя. Все още не съм ги изпробвала, за да видя дали вършат добра работа, но така като ги гледам мисля, че най-много ще ги изполвзам за махане на лак. Цената на буркана е 4лв и може да го намерите в готварската секция- при бурканите за подправки.
Цялата тази красота заема почетно място на тоалетката ми, но ако почиствате лицето си в банята може да го сложите там. Останалите ми тампони за грим съхранявам тук 
Още такива идеи може да намерите тук

Надявам се бързата идея да ви е харесала! Хубав ден!

4 comments

  1. Хихи и аз купувам само тези тампончета именно защото са веселяшки и цветни. Съхранявам ги в почти същия съд за да са на показ :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Как да ги криеш, толкова са красиви :)

      Delete
  2. Ох много сладурско! Някой ден като и аз си имам тоалетка ще си правя подобни красоти-глезотийки :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Това бурканче може да се постави и в банята или където си махаш грима, не заема много място :)

      Delete