Beauty Box July

Здравейте момичета! Ето я най-накрая двойната кутия!
Аз лично съм много доволна от продуктите този месец и ще пробвам всички. Предварително се извинявам за качеството на снимките- не спира да вали тук и няма как да станат по-добре.
 1.Yves Rocher Sebo Vegetal- матиращ гел крем 1мл
2.Yves Rocher Evidence Homme EDT 0.7ml
3.Yves Rocher Evidence EDP 0.7ml
Последните две са допълнителни мострички, които не са описани и не мога да кажа повече за тях.
4.М. Аsam Aqua Intense хиалурон крем 2х2мл
5.М. Аsam Magic Finish ФДТ мус 2мл
6.KrauterhoF крем за тяло с масло от какао и ший 5мл. Иска ми се тази мостричка да беше по-голяма или поне да е travel size,  за да добия по-голяма представа за това масло.
7.Lavanda балсам за коса с лавандула- оригинална опаковка. Това е поредната марка, за която научавам чрез кутията и много се радвам, че мога да я пробвам. Няма парабени и е на много изгодна цена, така че ако ми хареса бих си го взела отново.
8.Интересно гелче с алое вера на марката KrauterhoF. Слушала съм много за хидратиращото действие на алоето и също нямам търпение да го изпробвам. Единственото, което не става ясно по описанието е гелът с или без отмиване е... Ако някой е запознат ще се радвам да сподели.
9.Спрей дезодорант на Буржоа. Не съм го пробвала, но имах нужда от точно такъв продукт, затова се радвам,че мога да го пробвам. Отново е в оригинална опаковка.
10.Biotrade Melabel Sun SPF 50+. Идва в най-подходящия момент, защото морската ми почивка започва в началото на следващия месец. Сега само трябва да се надявам на слънчице.

Тук дори не мога да си избера любим продукт, тъй като повечето от продуктите будят интерес в мен. Може би най-вече искам да пробвам балсамчето за коса.Какво мислите за кутията и доволни ли сте от продуктите този месец?

2 comments

  1. Алоето е без отмиване. Аз си купувам често, но в бурканчета. Общо взето е най-хубаво след слънце (особено ако си изгорял) или след хубав скраб на цялото тяло. Изглежда лепкаво, но след като попие не се усеща въобще. Аз си мажа пресните татуировки с алое също :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Супер! Ще дойде идеално за морето значи :))

      Delete