Empties October

Здравейте момичета!Началото на Октомври е и искам да ви покажа какви продукти привърших през последния месец.Както винаги преди да започна искам да кажа че тези продукти не са закупени и изразходвани за 1 месец-някои от тях имам отдавна и съм използвала цяло лято,други ползвам по-често и свършват по-бързо.
И така ето ги и продуктите:

1.Пяна за вана от Ейвън с аромат на ванилия и черна боровинка-този аромат е страхотен!Мирише толкова вкусно,че ти иде да го изядеш. Опаковката пък е огромна и стига за много дълго време.Бих си го закупила отново ако го видя из каталозите.











2.Спрей против изпотяване на B.U.,който получих от Beautybox кутия.Аромата е много свеж и неутрализира добре нежелани миризми.През зимата не ползвам много често такива спрейчета,но бих си го закупила на пролет :)







3.Спрей за лице от Ейвън с аромат на ягода.Това ми беше любим продукт за лятото.Ароматът е много свеж и идеален за по-топло време.Взела съм си още няколко такива спрейчета,които ще ви покажа по-натам.













4.Измиващ гел на Avene
5.Почистваща вода на Avene
За тези продукти говорих миналия месец и може да ги погледнете тук.
Като цяло съм много доволна и от двата и бих си закупила големите опаковки,когато имам нужда от такива продукти.






6.Крем за тяло от серията I love... с аромат на лимони и лайм.Честно казано на мен ми мирише на мохито!Имам го от януари и гледах да си го пестя,заради уникалния аромат,но ето че най-накрая свърши.Единственото,от което не съм доволна в него е цената-около 10лв за 200мл продукт.





7.Последна е една мостра на червило на Ейвън от новата им серия,която излезе скоро в цвят Sparkling Nude.Доста ми допадна,което ме накара да купя и нормалния размер червило,което ще ви покажа в Haul скоро!




Това е от мен засега,надявам се че продуктите са интересни.Ако сте ползвали някои от тях и имате мнение може да го споделите като коментар! Желая ви приятна седмица! хохо

2 comments

  1. Твоят блог е добавен в моя бюти лист с БГ бюти блогове - http://bbrillliantt.blogspot.com/p/blog-page_7639.html

    ReplyDelete