Подаръци от Avon 2

Здравейте момичета!През септември и октомври Avon имаше една игра "Ти правиш всичко красиво",при която при определена сума направена при покупки получаваш картонче с код ,който да регистрираш и при късмет да спечелиш някоя награда.Аз бях от щастливките,които спечелиха комплект с бестселъри на марката.Попълних си адреса и всичко както трябва,но от подаръка нямаше никаква следа,даже го бях забравила до вчера,когато куриер ме изненада с пратка за мен.Набързо отворих кашончето и ето какво се криеше вътре:

Като цяло съм доста приятно изненадана и мисля,че чакането си заслужаваше.
1.Парфюм Little Black Dress 35лв, 50мл. Доста известен парфюм на марката,който не съм пробвала досега,но на пръв поглед ухае много приятно и определено ще си го ползвам.

2.Хидратиращ крем с тониращ ефект 50мл. Пробвах го само на ръцете и мога да кажа,че попива доста бързо и ухае свежо.Малко съм предпазлива за продуктите,които слагам на лицето си особено когато се отнася до хидратация,но в състава му няма парабени,така че ще го пробвам и ако ми допадне ще си го използвам.
3.Масло за тяло 10,90лв, 200мл. Него също го пробвах един път и ми хареса колко лесно се разнася по тялото,има неуртална миризма и също попива бързо.Кутийката пък е доста луксозна и продуктът има вид на по-луксозен отколкото е.Майка ми много го харесва ,затова реших да й направя подарък и ще замине при нейната колекция.
4.Спрей-олио за тяло с франджипани и лимонена трева. 159мл, 10,90лв. Ухае по същия начин както и млякото,но е доста по-мазнично (все пак е олио) и ще ми е необходимо повече време да реша дали ми харесва или не.Когато имам мнение за него ще го споделя :)

5.Олио за коса с арганово масло 7.90лв 30мл. Това е един мой много любим продукт.Изхабила съм няколко опаковки от него и продължавам да си го взимам с удоволствие,затова и много се зарадвах като го видях.Много съм доволна от него,подхранва косата ми и не е прекалено мазно като попива добре и въобще не личи,че сте нанасяли олио.

Ами това са продуктите,които получават спечелилите от тази игра.Мисля че подаръкът е доста щедър и съм сигурна,че всички,които са го получили са доволни.Ако сте изпуснали тази игра има още много,които редовно рекламирам във фейсбук страничката ми,за да може всеки да се включи,така че не забравяйте да я харесате!Може да я видите тук
Как ви се струва подаръка?Може да споделите мнението си като коментар,ще се радвам да разбера какво мислите :)
Желая ви хубава седмица! хохо

3 comments

  1. Страхотен подарък! Да си ползваш продуктите с много кеф! :) Редовно подарявам на мама такъв парфюм. Много го харесва. А серума за коса ми е един от любимите продукти за косата. Повечето продукти от Planet Spa серията са страхотни. Аз лично обожавам маските за лице.

    ReplyDelete
  2. Честито! Лично мнение нямам за тези прдукти, ще чакам ти да споделиш в бъдеще :)

    ReplyDelete
  3. Олиото за коса и на мен ми е много любимо :) Върши страхотна работа

    ReplyDelete