Beauty box November

Здравейте момичета!Сутринта за мен започна лошо,защото токът спря за мой късмет точно когато косата ми беше мокра.След киснене половин час с глава залепена до радиатора ми се обадиха да си взема новата кутия за този месец (поне нещо хубаво за тази сутрин).Това определено ми повдигна настроението :)
Ето я и нея:
                                           Темата за този месец е СПА РЕЛАКС.
Както винаги продуктите бяха грижливо подредени.Първото,което ми дойде на ум беше "Този път количеството е много по-малко от обикновено". Оказа се че не съм сбъркала и наистина този месец продуктите са мострички и много малко от тях са в размер за пътуване (travel size).
Ето и какво намерих в моята кутия:
1.Две мостри на шампоан за изтощена коса на L'oreal всяка по 10мл.Общо 20мл-1.24лв
Oригинален размер 250мл 15.50лв
2.Две мостри на балсам за изтощена коса на същата марка всяка от по 15мл. Общо 30мл-3.75лв
Оригинален размер 200мл-25лв

3.Крем за тяло на марката Scottish Fine (за първи път я чувам) 5мл-0.40ст. (крайно недостатъчно по мое мнение,за да разбера харесвам ли продукта или не)
Оригинален продукт 200мл-15,90лв

4.Две мостри на  CC кремът на Bioten всяка по 2мл.Общо 4мл-0.48ст.
Оригинален размер 50мл-6лв
Тази марка много я харесвам продукт,който беше в предишна кутия си го взех и съм много доволна,така че ако този крем ми допадне ще си взема пълноразмерния продукт.
5.Талонче с -15% отстъпка на козметика от Inglot,което е валидно цяла година!Това е второто такова талонче,което пускат в кутия и много се радвам.Предишното го използвах и от това също мисля да се възползвам. :)
6.Микро бластър на Bomb Cosmetics в оригинален размер 8гр.-0.65ст. Отново за първи път чувам марката,но използвам такива соли за вана и ще пробвам и тази. :)


Следват няколко продукта на Yves Rocher, които са доста щедри към тази кутия.Към тази марка в момента съм негативно настроена поради разочарование от един техен продукт,който съм описала тук. Мисля все пак да им дам втори шанс и да пробвам продуктите,които са избрали.
7.Първият от тях е душ гел за коса и тяло 50мл.-0,98ст.
Оригинален размер 200мл-3.90лв. На пръв поглед миризмата е неутрална,оригиналния размер е на достъпна цена,така че ако ми хареса бих си го закупила.
8.Еликсир на младостта 15мл.-22,13лв
Оригинален размер 40мл-59лв
Това е нов продукт на марката и в момента се рекламира на много места като се изтъкват естествените съставки.Ще го пробвам,но не мисля че бих дала такива пари за 40мл продукт (излиза по-скъпо от много кремове на Vichy,които аз лично мисля че си заслужават повече парите).

9.ФДТ на марката - шест мостри от по 1мл като 3 от мострите са в цвят Beige 200 и 3 са в цвят Rose 200.Общо 6мл-4,40лв
Оригинален продукт 30мл-22лв

Ще го пробвам,но оригиналния продукт не бих го взела,защото  списъка на продукта е пълен с парабени,а аз се опитвам да щадя кожата си от такива съставки доколкото е възможно.

10.Гланц за устни Sexy pulp от същата марка 2.5мл- 4.75лв
Оригинален размер:10мл-19лв
Ухае добре,лепкав е и цветът ми харесва,но високата цена ме разколебава и не съм сигурна дали бих си закупила оригиналния продукт.

Към всички неща от Yves Rocher получаваме и два каталога с подробно описание на продуктите им .

Общата стойност на кутията за този месец по моите изчисления е 38,78 лв.

Общо взето парите,които даваме се покриват още с кремът на Yves Rocher,защото 15мл от него са 22,13лв.

Като цяло съм доволна от кутията,все пак мисля че щеше да е добре да не прекаляват толкова с мострите.
 Любимите ми продукти от тази кутия са гланцът на Yves Rocher и талонът за отстъпка от Inglot.
Оценката за представянето на Beauty box този месец според мен е 4 от 5.

Вие какво мислите за тази кутия??Какво ви харесва в нея и какво не?Бихте ли си закупили някои от продуктите? Ще се радвам да споделите :)



7 comments

  1. Аз ще откажа кутията, защото е някакво тотално недоразумение, много съм разочарована. Прекратих си и абонамента, ще намеря начин да изхарча къде по-смислено 15 лв.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да,определено 15лв за мостри идват в повече,но в крайна сметка всеки сам избира как да си харчи парите :)

      Delete
  2. Изобщо не ми харесва кутията, истинска излагация. Ако и двойната е от този калибър, Пинкс ще търсят друг клиент на мое място :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да се надяваме,че няма да се изложат с двойната,въпреки че ако така продължават да дърпат времето за доставка към края на месеца не знам как ще ги разпратят по празниците другия месец.

      Delete
  3. Сега се започва драмата какво да си купя с талона за отстъпка... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Най-вероятно ще са сенки,много добра пигментация имат,за да ги пропусна :))

      Delete
  4. Аз съм сред доволните сравнително този месец. И на мен засега гланца ми е любимец, много е приятен. Май по всеобщо мнение той ще е фаворита на тази кутия. Иначе мисля, че доставките за декември ще са след 16ти и както са ги сръчнали този месец няма да има забавяния и следващия.
    Поздрави:)

    ReplyDelete