Empties September

Здравейте момичета,как сте?Аз си умирам от студ, изобщо не мога да свикна с климатичните промени и когато съм вкъщи се увивам с одеала,за да се сгрея.Наистина напоследък времето много рязко се промени и става доста трудно да свикнеш с такава промяна.
Това обаче не ме спира да си изпробвам нови продукти и изразходвам старите и днес ще ви покажа поредната купчинка продукти,които привърших през изминалия месец.Без повече размотаване започвам да показвам продуктите:
1.Маска за коса от Ейвън от колекцията им Планет Спа.И преди съм говорила за тази маска, досега тя беше единствената маска,която използвам.Аромата й е невероятен и прави косата много мекичка дори няколко дни след измиването й.Това вече ми е над 5та опаковка и ще продължавам да си я купувам.





2.Крем за лице с роза от Ейвън от колекцията Naturals.Честно казано не съм много впечатлена от крема, а има и парабени в него,затова го използвах само за ръце.Няма да си го закупя отново.








3.За лосиончето за тяло на Delarom вече съм говорила тук
















4.Масло за сухи краища от Ейвън.Доста добре ми действа на косата,но понеже е масло трябва да се използва по-малко от него.Като цяло съм доволна и бих си го взела отново.













5.Балсам за устни от Ейвън с ванилия.Ухае невероятно,цяло лято бях постоянно с него.Също така придава лек цвят на устните.














6.Спирала на Лореал.Не съм доволна от ефекта,придава ежедневен вид на миглите и не е това,което търся.В листа си със съставки има и 4 парабена,което е още един минус и не бих си я взела отново.








7.Шампоан за коса на Phyto,който получих с кутията Beautybox. Размерът според мен е прекалено малък и не беше достатъчно,за да си създам компетентно мнение.Стигна ми само за два пъти,през които не съм усетила косата си с по-голям обем или по-здрава.Мисля да пробвам някой продукт на марката след време.











Ами това са продуктите,които привърших през миналия месец.Надявам се да са ви били интересни и ако сте ползвали някои от тях ще се радвам да споделите мнението си тук :)

5 comments

  1. Благодаря ти за коментара, мила :))

    Деси
    http://truedreamcatcher.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Само с шампоанът на Фито имам опит. Спомням си, че ми правеше косата много твърда след употреба. Но доколкото помня това е нормално за шампоани с кератин. Не знам дали при теб си наблюдавала такова нещо. На мен ми стигна за около 4 пъти, но косата ми не е много гъста.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да и на мен шампоанът ми изсушаваше страшно много косата,но ми стигна само за 2 пъти и затова нямам точно мнение за него.

      Delete
  3. Hi Joanna, I love phyto, I keep using it for my hair. I also take vitamins phyto, they are great for hair, make them grow faster.
    Have a lovely Sunday!
    Dusana :-)

    www.letnedni.com

    ReplyDelete
  4. Не съм използвала никой от тези продукти :)) поне ще имам инфо за тях :)

    ReplyDelete