Summer favourites!


Здравейте момичета!Лятото е към края си и реших,че е подходящото време да покажа какви продукти използвах най-много през последните горещи месеци.Поради факта,че не си купувам тонове козметика всеки месец реших да правя сезонни постове с любими продукти,а не постове с любими продукти всеки месец.Без повече подробности преминавам към самите продукти:
 Не са много както се вижда имам по един продукт за съответната област (пудра,коректор т.н.).Използвала съм и други продукти през последните 3-4 месеца,но тези са ми любими и най-често съм посягала към тях.
Лице:
1.ББ крема на Vichy,който е доста поплулярен това лято.Доста е мазен,затова няма нужда да се използва основа преди него.Покритието е доста добро, поне за мен и има SPF 25,което го прави идеален за лятото.Моят е с цвят medium.Прави кожата лъщяща,поради което е необходима и матираща пудра след него.
2.Матираща пудра на Sephora.Добавям я след ББ крема,за да завърша "основата" като така лъщенето изчезва и тенът ми се подчертава още повече.Пудрата е цвят cool beige.
3.Бронзираща пудра на Wet n' Wild-много добра работа върши като оставя скулите с естествен загар.Слагам още една снимка,за да се види колко е хубава самата пудра

4.Коректор на МAC- pro long wear concealer.Този продукт се превърна в задължителен към ежедневния ми грим!Имам огромни тъмни кръгове под очите,които явно са генетично наследство (и майка ми ги има) и каквото и да правя колкото и да спя те намаляват,но не изчезват напълно.Този коректор ми помага да ги скрия на 90% и определено ще си го поръчам отново.Цвят NW 30.

Устни:

5.Балсам за устни на Avon.През лятото от горещината устните ми са винаги сухи и напукани,затова постоянно съм с балсамче.Това което използвах е на Avon и е с аромат на ванилия.Хидратира и придава на устните лек розов цвят.Няма смисъл да казвам колко ми е любим-това което се вижда на снимката е всичко,което е останало от него :)
6.Молив за устни на Essence цвят In The Nude.Много лесно се поставя на устните и го използвам не само за очертаване,а и за попълване на целите устни преди поставяне на червило-така изглеждат по-обемни.
7.Червило на МАC цвят Freckletone-това ми беше първото червило от MAC.Много лесно се нанася , остава на устните около 4 часа и им придава лек,естествен завършек (поне на моите).

Тяло:


8.Лак на Avon,за който вече говорих и може да го видите тук
9.Спрей за тяло на Avon с аромат на ягода-в жегите няма как да сме с тежки аромати,затова моя избор беше лек плодов аромат,който е ненатрапчив.Единствения недостатък му е че не е  много издръжлив и трябва да се използва голямо количество (както се вижда моя е почти на дъното заради това).
Тук е момента да спомена,че през идния месец имам някои лични ангажименти и има вероятност да не съм толкова активна в блога си,но ще се постарая да го поддържам както досега. :)
Надявам се да съм била полезна.Кажете вие какви продукти използвахте най-много това лято?Ще се радвам да ги разгледам,може да ми оставите коментар с линк ако имате подобна публикация :)



5 comments

  1. Това спрейче е много свежо,на мен любимото ми е с диня,мисля по-късно да направя такава публикация като твоята :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ще се радвам да я прочета!Даже може да сложиш линка тук :)

      Delete
  2. Готина публикация...И при мен най-ползваното ББ беше на Виши :))

    ReplyDelete
  3. На спрейчето май пише face:) аз съм имала с ягода и гуава за тяло и не беше моят аромат. аз общо взето предпочитам леки парфюми през лятото. а бронзиращата пудрата изглежда чудесно!
    Поздрави!:)
    Веси

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да,за лице е,но предпочитам да го използвам в зоната на деколтето и шията.За лице предпочитам термални води. :)

      Delete