Pretty box August

Този месец имам рожден ден и се чудех какъв подарък да си направя.Гледах доста хубави отзиви за хайлайтера на MeMeMe от Pretty box и се чудех дали да поръчам само него или да си взема цялата кутия и да го поръчам като допълнение към нея.Колебанието беше голямо,защото има много отрицателни отзиви за това че съдържанието не отговаря на цената на кутията.Любопитството в мен надделя накрая и реших да си я поръчам.Преди да започна да пиша за кутията за този месец искам да кажа,че кутия не ми е изпращана за ревю,нито пък мнението ми е манипулирано по някакъв начин-това са си лично мои мисли и впечатления.
Днес получих своята кутия и съм много приятно изненадана и облекчена,че не съм си похарчила парите за глупост.Дори напротив,не само че продуктите отговарят на цената,но и се спестява много повече.Сигурно се чудите и гледате невярващо на думите,които съм написала.Надявам се обаче преди възраженията да прочетете поста и сами да се уверите.Реших да си поиграя и да видя дали наистина продуктите заслужават тази си цена и със сметките по-надолу това напълно се доказва :)
Кутията дойде хубаво опакована с розова панделка и ръчно надписана картичка,която много ме зарадва.Въпреки че рождения ми ден е утре просто не можах да изчакам и веднага почнах да разопаковам и да ровя.Както всяка кутия има листче,на което са описани всички продукти.Аз обаче винаги първо разглеждам продуктите и после чета за какво са :))
От всички продукти в тази кутия съм недоволна само от един (не може на всички да се угоди все пак).Всичко друго страшно много ми хареса.
Първите продукти , на които се спря окото ми бяха продуктите на Bioderma:


1.Мицеларна вода
Оригинален размер 100мл-10.90лв
Размер тук-20мл-2.18лв
Толкова излиза след като го сметнах-използвам кръстното правило,с което много лесно може да си сметнеш на каква цена ще излезе продуктът,който ти е предоставен.Така съм сметнала всички продукти,защото исках да проверя реалната им стойност и дали губя или печеля от тази кутия.









2.Памучни тампони на същата марка-те са бонус подарък за всички поръчали и не се предлагат в магазините.Нямат цена,затова не съм ги включвала към сумата.Това което ме грабва е самата опаковка-после смятам да си я ползвам за други тампони,които са за многократна употреба.














3.Душ гел на марката.
Оригинална цена 200мл-23.70лв
Тук опаковката е 100мл т.е. продуктът струва 11.85лв

















4.Слънцезащитен продукт за лице с фактор 50+
Оригинален продукт 40мл-34.90лв за оцветена текстура и 32.90лв за безцветна.Моят е цветен,затова броих първата цена.
За 2мл-1.75лв
















Следващите два продукта са ми фаворити.Отдавна исках да пробвам продукти на Shisheido,но цената ми се виждаше доста висока-сега поне мога да реша дали си заслужават цената :)
5.Първият е освежаващ лосион за лице
Оригинална опаковка 150мл-58лв
Тук 7мл излиза 2.70лв




6.Хидратиращ гел
Оригинална опаковка 40мл-78лв
Тубичката е 7мл-13.65лв!!!Да,няколко пъти го сметнах,за да съм сигурна :)










7.Бронзър на BM cosmetics
Обожавам бронзъри!!! Много се зарадвах,мисля още утре да го изпробвам :)
Оригинален размер 4гр-19лв
Тук има някакво разминаване,защото на листчето пише че е 2 гр,но на самия продукт-1гр
Накрая прецених че продуктът е 1гр и сметнах цената за 1гр.Излиза 4.75лв













8.Крем за ръце с масло от арган на Dr.Scheller
Оригинален размер 15 мл-3.20лв и 75мл-14.70лв
Този продукт е 15мл следователно е в оригиналната опаковка :)

















9.Тоалетна вода на Davidoff cool water for men
Ухае невероятно и мисля егоистично да си го задържа за мен :))
Оригинален размер 40мл-68лв
Не пише каква е опаковката,но имам и други такива мостри,които са по 5мл затова реших,че и този е толкова.Така за 5мл цената му е 8.50лв














Във всяка кутия има и един аксесоар на Lilly Vanilly и не знам дали в различните кутии е различно,но в моята получих това:
10.Обеци перца-цена 15лв
Доста са скъпички и страшно ме е яд,защото явно имах големи очаквания,а и си бях харесала едно тяхно колие и силно се надявах да го получа.Хубавото е че има код с отстъпка 10% при покупка на нещо от сайта им и мисля да се възползвам. :)
Проблемът при мен е че дори нямам дупки на ушите(зараснаха ми) и не мога да ги пробвам.
Надявам се друг път като подаряват такива скъпи аксесоари да съобразят дали ще може да се използват от всички.









До тук след сумиране на всички неща цената на кутията излиза 63.58лв.Това обаче не беше всичко:
Получих и това сладко пакетче,което не е написано на листчето и не съм сигурна дали ги има във всяка кутия или е като подарък за рождения ми ден-ако някой друг го има да каже.

11.Organic surge хидратиращ лосион-четох в разни блогове,че го е имало и в предишни кутии и оригиналът е 50мл-28.90лв следователно за 3мл цената е 1.73лв













12,13,14,15- четири маски за лице по 5 и 6мл всяка-цената им варира около 2.50 за 10мл маска следователно около 1.41лв за всяка една.
Четох доста положителни коментари за тези маски и нямам търпение да ги изпробвам :)














16.Още един продукт (вече последен) на Skinetica, който е продукт за почистване на лице.Придружен е с малка книжка,в която е описано как действа и химичните вещества в него как действат.Не пише какви милилитри е и каква е цената,затова реших да вляза в сайта на продукта и да проверя цената-9.99 лири.












След като се тегли чертата цената с всички неща става 70.72лв!!!Изглежда много,но направих сметките два пъти.Не съм включвала последния продукт и тампоните на Bioderma в цената.Естествено и аз съм човек и греша,така че ако някой намери грешка в сметките може да ме поправи.
Като цяло съм супер доволна,повече не мога и да искам от такава малка кутийка :)
Единствения съвет,който мога да дам е да внимават с аксесоарите и да разнообразяват продуктите (видях че тези маски са пускани и преди).Вие какво мислите за тази кутия???Очаквам мнения :)

5 comments

  1. Не ми харесва кутията,не че съм я поръчвала.Поръчвала съм само веднъж и дотам,моята беше за месец юни и ми хареса честно казано,но с тези едни и същи марки нещо не ме впечатляват.

    А за тези допълнителните неща-когато и аз си поръчах първата кутия и аз получих някои бонуси като нов клиент.

    Маските за лице не са лоши,харесаха ми.
    http://dreamsof-beauty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Kак мога да се сдобия с такава кутия(от къде се поръчва,колко струва и тн) ? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Може да се поръча от този сайт:
      http://prettyboxbeauty.com/

      Delete
    2. Цената й е 25лв с включена доставка до цяла България и има нови кутии всеки месец :)

      Delete
  3. Не ми харесва и тази кутия. Поръчах 2 кутии, но все още се чувствам жестоко разочарована и с тях приключих с покупките им. Но се надявам, че за в бъдеще ще започнат да подобряват услугите си, защото от Pinks са им жестока конкуренция.

    ReplyDelete