April Haul

Здравейте, момичета! От доста време исках да направя пост с нови покупки, но все отлагах и така от мини си стана направо нормален haul. Това пък от една страна е добре, защото имам повечко продукти за показване :)
Ето с какво се сдобих през април:




1. Почистваща розова мицеларна вода от Avon. От марката поръчвам всеки месец както и изхабявам продукти всеки месец. Защо е така?? Първо ми е любима бюджетна марка и второ предпочитам онлайн пазаруването пред дългите разходки. Може би ще отделя отделна тема за този тип пазаруване, но засега няма да се отплесвам от днешната тема. Та изпробвала съм няколко мицеларни води, но на Avon не съм пробвала досега. Освен това беше и много намалена- сделката беше изгодна :)

2.Почистващ лосион на Икаров със жожоба и розова вода. Беше ми любопитно да видя какво представлява, но не очаквах да е олио. Не съм сигурна дали ще си допаднем, но ще го пробвам.

3.Почистващ гел за лице на Bilka. Сигурно съм последния български блогър, който няма много взимане даване с тази марка. Не знам защо досега не й обръщах внимание. Реших да пробвам с този гел. Очаквах миризма на краставица, която да освежава, но аз лично усещам само пъпеша. Не че е лоша, но не обичам пъпеш :D Като оставя това настрана пробвах 2-3 пъти гелчето и засега съм доволна.


4.Серум за лице на Vichy. Годинките си напредват, бръчиците също. Реших да започна да залагам на по-сериозна грижа за кожата на лицето преди възрастта да започне да си личи. Този серум обещава доста неща и след известно проучване в интернет прецених, че от всички серуми този ще е най-подходящ за мен. Ползвам го вече два три пъти и ще видим какъв е резултата.

5.Крем за ръце с африканско масло от ший от Avon. Доста скъп за марката крем, който се надявам да си заслужава. Взех го главно заради малкия размер, за да мога да го нося в дамската чанта.

6.Още един малък крем за ръце, но от Bioten. В началото на април си изгорих ръцете (не много сериозно) и възстановяването им беше изключително трудно.Колкото и крем да сложа веднага попива и кожата ми се усеща суха. Затова се "запасих" с кремове и този, който е специално за сухи и загрубели ръце беше в списъка ми със желания.

7.Околоочен крем с маслина на Ziaja. Още една марка, до която тепърва се докосвам. Трябваше ми нов крем за деликатната зона на очите и този беше доста бюджетен. Ще видим дали си заслужава.


8.В enzo имаше промоция на продукти на Maybelline и разбира се, се възползвах. Коректора от серията Fit Me! го бях използвала преди време и бях доволна от него, но не можах да го намеря по дрогериите, когато свърши. Този е още по-плътен от миналия и първото ми впечатление е много добро. Имам една теория, че от този сайт продуктите се вкарват в България и са с по-различно качество от продуктите, които са предназначени за бг пазара. Само подозрение е, но засега намирам разлики при пазаруването от дрогерия и от сайт, който доставя от чужбина.

9.Другото нещо, от което имах нужда е гел очна линия в бурканче. Не знам дали е нужда или май по-скоро исках да пробвам и реших да е на Maybelline. Дано да си заслужава.


10,11. Този сезон са супер модерни пастелените цветове лакове. Първоначално се бях спряла само на кайсиевия цвят, но след като видях този розов цвят на маникюра на една колежка бях сигурна, че трябва да го имам :)

Това е всичко засега, съвсем скоро очаквам да дойде още една поръчка от Avon (ако не спрат с интересните предложения скоро ще ме разорят), така че ще има още какво да показвам :))
Надявам се да ви е било интересно!

Facebook                  Instagram

2 comments

  1. За кои зони използвате коректора Fit me? От доста време съм в търсене на нов коректор за зоната под очите, който да прикрива тъмните кръгове и уморения понякога вид... Пробвах какво ли не и все не е точно моя продукт. В момента съм със жълтия стик на Максфактор..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Стиковете много изсушават кожата и не се блендват добре, накрая се събират в гънчиците и не са добър вариант за околоочната зона. Моите тъмни кръгове са наследствени и не се променят при повече сън, вода и т.н. За сега съм много доволна от този на Мейбълин и мисля, че е подходящ вариант.

      Delete