Pick N Dazzle Box

Има нова кутия на хоризонта! Всъщност една от няколкото нови, които бавно започват да заливат (най-накрая!) и нашия пазар. Въпреки бавното темпо съм с положителна нагласа, че и при нас след време ще има по-голям избор от най-различни кутии, ще има конкуренция и качеството и цените ще си заслужават.
 И така, за да не ви занимавам повече с моите разсъждения за бюти кутиите се насочвам към Pick N Dazzle- най-новата бюти кутия, до която успявам да се докопам :))


Поръчах я много импулсивно без много много да му мисля, нито пък съм правила задълбочено проучване за самата кутия. Просто реших да опитам нещо ново и да й дам шанс.

Кутията може да се поръча от тук

В началото попълваш своя профил, според който след това избират продукти подходящи за теб.
Натам нещата не ми стават много ясни: можеш да поръчаш кутия този месец, а има и варианти за абониране, но не съм сигурна дали може да се поръчва месец за месец без абонираме или не. Ще следя нещата и ще ви информирам ако има промени.

Кутията за този месец я получих за 39лв. с безплатна доставка до адрес. Щом я взех от куриера ми се стори лекичка, но се оказа претъпкана с продукти:






 Беше опакована в кашонче и след като го отворих това беше вътре. За моя голяма изненада тази не беше основната кутия:




За мен тези няколко кутии са малко излишни, разбирам че кутията е по-луксозна и искат да предпазят продуктите вътре, но мисля няма нужда от три опаковки.


Основната кутия се отваря настрани, а не нагоре както другите бюти кутии. Дизайнът е доста елегантен и спокойно мога да я оставя като декор в някое ъгълче на стаята ми :))


Въпреки че се усещаше доста лека, кутията е супер претъпкана и дори имаше един продукт, който беше извън нея, което ме изненада положително.

Ето какво съдържа:


1.Vita Age крем за тяло 100мл
2.L'action гел маска с канела 10гр.
3.L'action маска против стрес 15гр.
4.Bottega di LungaVita терапия за целулит 10мл.
5.Les Ors De Versailles EDP 2мл.
6.So...? Kiss me спрей за тяло 75мл.
7.Vivian Gray душ гел 250мл.
8.Teez Spectrum Ofstars сянка за очи 2гр.
9.Teez червило 3,5гр.
10.Teez Angled четка
11.Teez Flat Stiff четка

Всички продукти са на неизвестни за мен марки, което кара любопитството ми да расте още повече.
По самото количество може да видите, за цената на кутията продуктите са повече от достатъчни и нямам търпение да пробвам всеки един продукт. Не е като да няма мостри и travel продукти, но са в рамките на нормалното. Съобразено е с личния ми профил, който съм попълнила в сайта и няма ярки червила и сенки, каквито не бих носила. Всички продукти са в красиви опаковки и носят допълнително усещане за лукс.

За мен това, че няма листче/списък с присъстващите продукти е пропуск, защото за някои от продуктите трябва да гадаеш какви са, какво количество са и колко струват.

Освен това от марката трябва да си оправят сайта и да посочат по-ясно вариантите за кутиите: абонаментните им кутии са с по 4-5 продукта, а пък тази е с цели 11?!?! Защо е това разминаване, тази кутия ще я има ли отделно от другите всеки месец или като първа кутия е с малко повече продукти?

Като цяло тази кутия ми дойде като глътка свеж въздух сред многото повтарящи се марки и продукти по другите кутии всеки месец, доволна съм от избраните продукти, радвам се че наистина са се съобразили с профила ми и бих си я поръчала отново.

Вие какво мислите? Ще се радвам да споделите мнението си в коментарите!
Хубав ден!

4 comments

  1. 4-5 са пълноразмерните продукти. Другите не се броят :)
    И аз чакам моята кутия в понеделник.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Само при тази кутия не ги броят, което е прекрасно.
      Дано и на теб да ти хареса кутията :)

      Delete
  2. Скъпа Йоанна, поздравления за първия пост за Pick N Dazzle в България, който четем с удоволствие! Ето и отоговори на въпросите:
    - дали може да се поръчва месец за месец без абонираме или не - абонамент може да се направи за 1, 3 или 6 месеца. За по-дилиг период отстъпката е по-голяма. Не се предплаща. Можеш да се откажеш от абонамента и преди да е свършил периода. При абонамент за 6 месеца има допълнителни безплатни продукти.
    - за някои от продуктите трябва да гадаеш какви са, какво количество са и колко струват - можеш да прочетеш цялата продуктова информация в личния си акаунт на сайта и да дадеш оценка и ревю на продуктите. Очакваме коментарите ти и впечатленията за продуктите
    - абонаментните кутии са с по 4-5 пълноразмерни продукта, безплатни мостри (които не ги броим, тъй като не продаваме мострите) + продуктите подаръци при абонамент от 6 месеца. Цената на абонаментните кутии спямо продуктите е също толкова добра, както и тази лимитирана селекция. Всички продукти, всеки месец, са подбрани индивидуално за всяка клиентка по предпочитанията и нуждите от Профила по красота. Тази наша услуга и съвет е безплатна.

    Пожелаваме да ползваш продуктите с удоволствие!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря за бързия отговор и за отговорите на всичките ми въпроси. Радвам се, че зачитате личните профили на момичетата и че не броите мострите за продукти- всички други кутии не го правят!

      Delete