Empties (April-May)

Здравейте, момичета!
Вече ви показвам постове с празни опаковки малко по-рядко, като се старая да посъбера повече неща и когато козметичното "кошче" се напълни виждам, че е дошло времето да споделя какво съм използвала последно. Като разгледам този тип публикации за тази година виждам, че правя такива постове през два месеца, така че може да си имате едно наум ако са ви от любимите :)

Та ето какво съм изхабила за последните два месеца:



Започвам с маслата за тяло:
1.Лосион за тяло с ванилия и сандалово дърво от Avon, което както се досещате ухае сладникаво и отпускащо и ми действаше като SPA терапия след душ. Бих си го взела отново с удоволствие.
2.Лосионът, който бие всички рекорди по бързо попиване е този на Bioten с лайм и дюля. Тези лосиони са ми едни от любимите, защото са евтини, с натурални съставки, ухаят страхотно, абсорбират се страшно бързо в кожата и същевременно хидратират добре. Идеалният вариант за лек летен лосион.
3.Ексфолиант за тяло с киви от Avon. Той също ухае много свежо и те настройва на лятна вълна.  За мен ексфолиацията му е на средно ниво- някак си частичките му са прекалено едри и са разположени твърде неравномерно в целия гел и по този начин не успява да изчисти хубаво мъртвите клетки. Не бих си го взела отново освен ако няма какво друго да пробвам.
4. Душ крем с екстракт от ший от Avon. Хубав продукт с приятна миризма и леко хидратиращо действие. Нищо по-интересно, но пък заради промоциите на марката си заслужава да се пробват.


5.Маска за коса с мед от All Nature. Много ми хареса, има хубава гъста консистенция и хидратира косата много добре. Бих си я взела отново.
6.Масло за тяло с ружа и розова вода на All Nature. Не знам за ружата, но на мен ми мирише на чиста роза. Някои хора може да не я харесат, но на мен много ми допада. Малко по-гъста е като консистенция и за през лятото е по-добре да се използва само вечер, защото през деня започва да се разстича на жегата.
7.Любимата ми маска за коса с африканско масло от ший от Avon. За известно време бях я позабравила, след което отново се върнах на нея. Действието й леко наподобява тази на All Nature, но за мен е с една идея по-добра. Естествено ще си я взема отново.


Имам и няколко малки и мини опаковки, които искам да споделя :))

8.Шампоан за коса Absolue Keratine на Rene Furterer. Колкото и да ми се иска да добия представа за някой шампоан от опаковка от 30мл. засега остава невъзможно с моята дълга коса. Такива опаковки ми стигат за 2-3 пъти, от които няма как да видя някаква промяна в косата си. Мога да кажа, че миризмата му е доста професионална и е по-икономичен от други шампоани.
9.Сух шампоан на Batiste.Повече ми харесва от оригиналния и абсорбира мазнините от корените добре, но не успява да докара обем. С такива шампоани мога да отложа миенето на косата с 1 ден. Бих си взела голяма опаковка за всеки случай, когато ми предстои по-дълъг път и искам леко да освежа косата си.
10.Арганово масло за коса от Avon. Харесва ми и преди съм го взимала много пъти и ще продължа да го взимам. Това е най-доброто попадение за коса на марката. Икономично е, когато не се прекалява и не утежнява косата по никакъв начин за разлика от много други масла.
11.Душ гел от Nuxe. Ухае типично за продуктите от марката и е доста икономичен. Част е от комплекта за Nuxe за пътуване, който може да видите тук
12.Интимен душ гел на Nivea. Няколко пъти си го взимам при пътуване и ще продължа да го използвам. Без него няма как да ми мине почивката :)
13. Мицеларна вода за лице с роза от Nuxe. Има противоречиви мнения за нея именно заради аромата (не знам защо не ви харесват тези аромати на роза, аз ги обожавам) , за мен си върши добре работата и не дразни очите ми, което ми е голям проблем с всички мицеларни води. Бих я пробвала и в голям размер.
14. И накрая, но не и на последно място първият парфюм, който ще си закупя отново (да, правилно видяхте, досега не съм си взимала парфюм два пъти) е Little Black Dress на Avon. Предполагам, че всеки има по един аромат, с който е свикнал толкова много, че го приема за свой и не може да го определи, когато някой го попита на какво му ухае. Ами, както казах, мирише ми на мен :D Вземете си тестер и го пробвайте, заслужава си!

 
 Напоследък почнах да използвам такива мокри кърпички освен за почистване на лице и за почистване на тоалетката от остатъците от грим след гримиране. Големите пакети на Бочко стигат за много дълго време, но пък изсъхват по-бързо отколкото успявам да ги изхабя и така свалянето на грим с последните кърпички е голяма мъка. Това ме накара да се ориентирам към малки пакети предимно. От тези в синята опакова (не съм сигурна каква е марката??) съм доволна и бих си ги взела отново.

Това бяха всички изхабени продукти за последните два месеца!! Надявам се да ви е било интересно!
Хубав ден!

4 comments

  1. Този шампоан на Batiste май само аз не съм си го вземала :D Трябва да пробвам задължително.
    Little Black Dress съм го пробвала, но никак не ми харесва, защото ароматът ми идва прекалено женствен и явно не съм готова да се откажа от това да мириша на бонбони.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Шампоаните всички ги хвалят, според мен не са кой знае какво, но си заслужават да се пробват :)
      На мен точно женственото ухание ми харесва в парфюма, но всеки си има различни предпочитания.

      Delete
  2. И ние също не се харесахме с тези сухи шампоани. Единствения път в който си го сложих едва дочаках да се прибера и да си измия косата. Сега цялото неизползвано флаконче си стои като паметник на тоалетката ми. https://sunfunlife.blogspot.bg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Хаха и аз съм така. Използвам ги само в случаи, когато наистина нямам време да си измия косата, а ми се налага да изляза и е важно тя да изглежда горе-долу добре.

      Delete