Avon Magic Effects Mineral Crush лакове за нокти

Здравейте, момичета! Как сте?
След дългата зима е нормално ноктите ви да са станали по-чупливи. Донякъде се дължи на липсата на витамини в организма и е хубаво да се приемат такива, а освен това заздравителите за нокти са задължителна част. Аз не съм много по заздравителите, но пък избирам лакове, които са издръжливи и устойчиви на ежедневните задачи и предпазват маникюра.

Два такива варианта са лаковете на Avon от серията Magic Effects Mineral Crush, които са едни от любимците ми за тази пролет. Отдавна  исках да пробвам пясъчни лакове, които преди време бяха много модерни, но явно докато се надъхам да си взема вече бяха изчерпани по стелажите. След дълго търсене видях тези на Avon и реших да ги пробвам.
Лаковете от тази серия според мен не са точно пясъчни, защото имат и едри брокатени частички, които се настаняват на повърхността и няма как да бъдат избегнати. Въпреки това ефекта е уникален по свой си начин и не съм попадала досега на други такива лакове.
Двата варианта, които притежавам са Topaz и Rose Quartz.





Topaz е бебешко син цвят с едри почти бели брокатени частички, които на светлината преливат в общ блясък като снежинки по ноктите.




Rose Quartz е ярко розов цвят, но поради брокатените частички цветът изглежда по-мек и блед отколкото е в действителност. Въпреки това този цвят също е уникален и заслужава да се пробва.

Лаковете от тази серия са много издръжливи, при мен не се излющват, а по-скоро се протриват по крайчетата. Издържат около седмица без проблем, но съм стояла с тях и две седмици без да ги сменям.
Свалянето им е трудно с обикновен лакочистител, но с масления на Лили няма проблеми- напоявам тампончето и изчаквам по 1 минутка на всеки нокът. Това за мен е възможно най-щадящия начин за махането на брокатени лакове, при който риска от съсипване на нокътната плочка е най-малък.



Последното ми и най-ново попълнение към колекцията е огненочервеният Ruby!

В обобщение мога да кажа, че това са едни от любимите ми лакове, издържат дълго време, определено предпазват маникюра и изглеждат като направени от професионалист.

Надявам се да ви е било интересно! Хубав ден!

2 comments

  1. Супер красиво изглеждат, страхотни ще са за лятото. На каква цена могат да се намерят?

    ReplyDelete
  2. Имаш страхотен маникюр и лаковете изглеждат супер за лятото <3

    ReplyDelete