Beauty box September



Въпреки че кутията ми доста закъсня този месец не видях досега някой да е направил пост за нея, затова ще ви я покажа и ще споделя мнението си за нея.










Продукти:
1.Garnier Pure Active 3 в 1 150мл оригинален размер- 10,29лв
2.Revlon Top Speed лак за нокти 14,7мл оригинален размер- 8,38лв
3.Bilka околоочен гел Rosa Damascena 25мл оригинален размер-5,29лв
4.Incoco сух лак за нокти 2 ивици
5.Vichy Normaderm крем за кожа с несъвършенства в зряла възраст 1,5мл
6.Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief крем 2х1,5мл
7.Clinique 2 каталога с по 3 мостри грижа за кожата

И такаааа...направо не знам откъде да започна....аз съм супер позитивен и широко скроен човек и винаги гледам да давам максимални оценки на кутиите дори, когато другите не са доволни, но с тази мога съвсем спокойно и без притеснение да кажа, че се изложиха. Почистващото кремче на Garnier е ОК и оттам нататък се чудиш за какво си си дал парите. Нещото, което най-много ме подразни беше, че крема за очи на Bilka го пускат за ВТОРИ път! Не знам дали са забравили, че е пускан и преди, но изглежда много непрофесионално от тяхна страна.
За да не стане поста прекалено негативен ще спра до тук и ще оставя вие да кажете мнението си за останалите продукти както и дали сте доволни от кутията този месец??

2 comments

  1. Здравей, аз също съм доста разочарована от кутията този месец. Единственото,което ме радва е измиващия продукт на Garnier и с това се изчерпва всичко. На теб пак ти се е паднал сносен лак,защото на мен ми се падна синия с брокат. Просто ужас. Това ми е първата такава кутия и направо се разочаровах. Ползвала ли си кремчето на Bilka? Хубаво ли е? Мен ме е страх да го ползвам,защото кожата ми е много чувствителна.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз също имам чувствителни очи и гелът на Bilka не ми ги дразни. В общи линии е добър при лека хидратация и е икономичен- използвам го от близо година и ми е писнал вече, затова се разочаровах, когато видях че отново са го сложили.
      Аз обичам лакове с брокат и ако искаш може да си ги разменим- моя не съм го отваряла и не смятам да го ползвам. Пиши ми на ioanna_909@abv.bg , за да се разберем :)

      Delete