Avon 3D Plumping Lipstick Review + Giveaway!

Здравейте, момичета! Днес ще си говорим за новите 3D червила на Avon. Две от тях ми бяха изпратени за проба и за да съм абсолютно безпристрастна не съм чела рекламната им брошура преди да ги тествам.





Опаковката е нова и въпреки че по форма наподобява някои от предишните червила с металическия си вид изглежда много по-стилно.
Цветовете, които аз имам са Hot Pants и Berry Cute, като първото е смесица между крещящо розово и червено, а второто за мен е цвят малинка.


Цветовете са страшно пигментирани и плътни и се нанасят супер лесно върху устните. Усещането е като нанасяне на балсамче, но вместо балсам все едно нанасяте боя. За някои пигментацията може да се стори прекалена, затова може след нанасяне да попиете със кърпичка излишният цвят или пък да пробвате някои от по-ежедневните цветове като Stolen Kisses, на който аз се спрях (най-дясно долу):


Консистенция: както казах по-горе се нанасят супер лесно върху устните и при малко по-силен натиск е възможно да отчупите връхчето им (което и направих от бързане) и това отново доказва колко са мекички. Не изсушават устните, а няколко минути след като са нанесени се "гипсират" на устните и нямат мърдане. Издръжливи са на пиене, на ядене не толкова, особено ако консумирате по-мазни храни, но пък остават един естествен цвят на устните, който изглежда добре. Не долавям миризма и не забелязвам блестящи частички по тях, въпреки това на светлина имат блясък:


В брошура 13 са на цена от 6,90лв
Оригинална цена 11,50лв

И сега да преминем към най-забавната част:

От Avon  бяха така любезни да ми предоставят цели 3 червила в цвят Berry Cute, с които да зарадвам 3 от вас!




Две от червилата ще раздам тук в блога и едно чрез игра във Facebook страничката на блога.

Тъй като играта е съвместно с Аvon и наградите не са закупувани от мен правилата ще са по-лесно изпълними, за да могат повече хора да участват.
Правила за участие тук:

Единственото, което трябва да направите е да ми напишете коментар под поста и да ми кажете с какво червило се чувствате най-специална (може да ми кажете цвят/марка въобще каквото се сетите :) 

Също така ми оставете е-mail, за да мога да се свържа с победителките! 
Не е нужно да ме следите никъде, затова могат да участват всички, които са ми оставили коментар и е-mail! 


Правила за участие във Facebook:

Както винаги трябва да сте харесали страничката.
Да споделите снимката на червилото
Да напишете коментар и да ми кажете с какво червило се чувствате най-специална.

Можете да участвате и в двете игри и така шанса ви ще е двоен, но коментирането или споделянето на снимката повече един път няма да се зачита!

Играта е отворена от днес (13.09) до неделя включително ( 20.09), след което ще обработя резултатите и ще обявя печелившите в сряда (23.09)

Успех на всички!

27 comments

  1. Чувствам се най - специална с Червилото LUXE Pink Saten na Avon, тое невероятно, кремообразна формула за наситен цвят, меки и хидратирани устни. email: kati70@mail.bg

    ReplyDelete
  2. Винаги се чувствам специална като си сложа червено червило,в момента използвам молив за устни на Essence,а отгоре слагам и червило на Golden Rose и така ефектът е даже още по-силен.

    ReplyDelete
  3. Golden rose velvet matte в цвят номер 2,дълготраен,красив и наситен цвят;)pnedyalkova@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Чувствам се специална с луксозно и скъпо червило. ( YSL, Dior) bon_bons@abv.bg

    ReplyDelete
  5. Когато искам да се почувствам малко по специална залагам на по-тъмни малинови цветове. Напоследък доста често посягам към Ultra Color Indulgence Plum Verbena на Avon. Цветовете които притежаваш са много красиви, преди няколко дни разглеждах каталога на ейвън и аз също се спрях на тях.
    g.nikolova._@abv.bg

    ReplyDelete
  6. Чувствам се специална само с червило, което смятам, че ми отива :) Последното попадение беше малиновия лак за устни на Римел Апокалипс :)

    ReplyDelete
  7. Всеки път когато аи сложа червило се чувствам специална,все едно сум изпълнила малук ритуал,който ми дава едно прекрасно и неописуемо чувство.най-специални за мен са по-смелите,нестандартни или различни цветове.Най-любимото ми червило това лято беше едно коралово на Ейвън нямам спомен как се казваше серията,но опаковката е лъскава и ми носи настроеное,стига толкова,че ми стана носталгично.Еххх.....
    Email: ecii95@abv.bg

    ReplyDelete
  8. В момента ползвам червило на CATRICE, което нито е скъпо, нито е луксозно, но ми отива и се харесвам, за това с него се чувствам специална.

    ReplyDelete
  9. Всеки път е различно според грима, но смятам, че едно червено червило би накарало всяка една дама да се чувства специална. iveto_921991@abv.bg

    ReplyDelete
  10. Обожавам червени червила! Стоят прекрасно и са много женствени! Последното, по което си паднах беше един гланц с доста наситен цвят на ASTOR!
    Христина Христова
    hrisss89@abv.bg

    ReplyDelete
  11. Обичам нюансите на кафяво daca_san1@abv.bg

    ReplyDelete
  12. Обичам нюансите на кафяво daca_san1@abv.bg

    ReplyDelete
  13. С червилата на AVON се чувствам специална!

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. Чувствам се специална с червило, което знам, че си стои на мястото през целия ден. Защото има такива, които остават на определени части от устните и постоянно гледаш дали всичко е наред. Харесвам най-много тези, които хидратират устните и същевременно с това са и дълготрайни. kote6ka_usmivka@abv.bg

    ReplyDelete
  16. Чувствам се специална с червило, което знам, че си стои на мястото през целия ден. Защото има такива, които остават на определени части от устните и постоянно гледаш дали всичко е наред. Най-много харесвам тези, които хидратират устните и същевременно с това са дълготрайни.

    ReplyDelete
  17. с червени червила!Обожавам ги!
    Даринка Христова
    h.hristova89@abv.bg

    ReplyDelete
  18. Чувствам се специална с червило, което да допълва и да завършва цялостния ми грим. Важно е да е дълготрайно, да не изсушава устните, а да ги хидратира, да ги прави меки и гладки. В ежедневието предпочитам по- неутрални, телесни цветове, а за специални случаи- по-ярки- в розовата или червената гама.

    ReplyDelete
  19. Чувствам се специална с червило, което е качествено, дълготрайно, овлажнява устните и има добра покривност. Най-често използвам червилата на AVON!
    antonia.shopowa@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Чувствам се специална с червило , което привлича погледите към устните ми , притежава наситен цвят , добро покритие и блясък в продължение на часове . Използвам различни марки и цветове червила .
    nikolova_10@abv.bg

    ReplyDelete
  21. Чувствам се специална с червилото LUXE на Avon,mackata888@abv.bg

    ReplyDelete
  22. За да съм специална залагам на червило в черешов цвят <3
    pop_eye@abv.bg

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. Здравей! Харесвам всякакви цветове червила. В момента съм на оранжево-коралови, като любими са ми Bourjois Shine Edition No20, NYX (серията Lip Smacking Fun Colors) - Haute Melon и Flormal (серията Pretty) No P322.
    P.S Много харесвам блога ти!
    Василена Добрева
    e-mail: freakydown@abv.bg

    ReplyDelete
  25. Честно казано, в зависимост от настроението и грима , но смятам че класическото червено би накарала всяка жена да се чувства специална.
    Alex_kireva@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. Харесвам такива червила, които да подчертаят устните ми, по-естествени цветове. Трябва да са с приятен мирис и удобна за нанасяне форма, да хидратират, да е дълготраен цвета.
    indi_59@abv.bg

    ReplyDelete