Empties July

Миналия месец ми се изниза доста бързо и това се дължи на факта, че ходих на почивка, а всички знаем, че хубавите моменти минават бързо. Заради жегите ми се наложи и повече използване на козметика, най-вече бяла, за поддържане на здравето на кожата.
Ето какво успях да изхабя:




Няма как да пропусна моя любим интимен душ гел, без който не мога и няма да се разделя скоро. Душ гелът City Rush пък бях закупила отдавна при някаква промоция и беше излязъл към 2лв. Негово рекламно лице е Мила Йовович, която обожавам и нямаше как да не го пробвам. Аромата е по-остър и силен и напълно й подхожда. Освен него, обаче, не можа да ме впечатли с кой знае какво, но ако отново го намеря на промоционална цена бих си го взела.
Лосиона за тяло на Velnea мирише много приятно и се нанася като мляко върху кожата. Попиването му не е от най-бързите,но пък хидратира добре кожата и бих си го взела отново. Спреят за след слънце на Avon ми е един от любимите и ще продължа да си го взимам. Повече може да прочетете за него тук


За крема за тяло с колумбийско кафе на Avon не съм споменавала досега и причината е, че не ме впечатлява особено, а освен това предпочитам лосионите за тяло да са в тубичка, по-лесни са за използване така. Пастата за лице Brushe De Noel имам чувството, че свърши доста бързо ( и как няма като я използвах непрекъснато!), доволна съм от нея и пак ще си я взема, когато я пуснат за Коледа. Повече за нея тук
Дезодорантчетата против изпотяване в стик форма са ми любими, защото не оставят мазни и лепнещи петна. Ако сте забелязали не показвам често такива продукти, защото и не се потя много, но в най-големите жеги залагам на тях. Този на Dove ми беше подарък и за цената си от 5лв ми идва малко скъп, но пък си върши добре работата и бих си го взела отново.


Матиращата пудра на Essence много ми допадна и откъм цена и откъм качество. Дори и в тези жеги не забелязвам лъщене по кожата и подновяването й се налага чак след 3-4 часа. Бих си я взела отново. Ексфолианта за устни на Lush ми е едно от любимите неща на марката и го използвах някъде към 1-2 години?? Единствената причина, заради която не бих го препоръчала е именно, това че няма свършване! Вече консистенцията се промени и съм решила да се разделя с него колкото и да ми е мъчно. Изхвърлям го с може би 2/3 от количеството му, затова не мисля скоро да давам такива пари при условие, че няма да изхабя продукта до край. Повече за него може да видите тукФДТ-на на Deborah Milano си го изразходвах целия като дори отварях шишенцето, за да се опитам да изстискам и последните капчици, които мога, от него. Единственото, което не ми хареса е парфюмния му аромат, който може да не се възприеме добре от всички. За съжаление скоро не съм виждала марката из магазините, така че ако някой знае от къде мога да си го взема отново ще се радвам да сподели. Гелът за очи на Vichy в крайна сметка се оказа разочарование за мен, защото освен леката хидратация въобще не се справи с тъмните кръгове, което уж е и основното му действие.Не бих си го взела отново. Повече за него може да  видите тук

Това е всичко засега, надявам се да ви е било интересно!

6 comments

  1. Иска ми се и на мен да опитам някакъв хубав интимен душ гел, различен от този на Билка, на кого всеки път залагам. Държа да е с помпичка, така че този май е подходящ за тестване :) Кое точно ти харесва в него ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. С гелообразна структура е, без миризма и го понасям добре, което са главните причини да се придържам към него :)

      Delete
  2. Дебора Милано все се сещам, че продават в Лили, но не съм се заглеждала в техи фдт.А матиращата пудра на Есенс ми е много любима и ефективна :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти, ще отида до Лили да проверя :)

      Delete
  3. Здравей, Дебора съм ги виждала в дрогерии BeFit и това е единственото място, за което съм 100% сигурна, че ги има!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря за коментара, ще погледна и там!

      Delete