Душ крем с бразилско кафе от Yves Rocher + Giveaway!


Здравейте, момичета! Доста се чудих дали да направя това ревю или не, защото може би повечето от вас вече са пробвали този душ крем, който дойде с една от летните бюти кутии, но пък не всеки е абониран за тях и за тези, които не са поста би бил интересен.

Освен това нещата, с които се занимавах през последните месеци ( ремонти и други лични ангажименти) се пооправят, което ми позволява отново да съм по-редовна с постовете. За да благодаря на всички, които ме следят и не са се отказали от блога ми, въпреки липсата на нови постове пускам малък Giveaway, за който може да видите повече подробности в края на поста!

За самия продукт:
Ако ме следите отдавна знаете че вече си имам любим душ гел и много трудно бих го сменила с друг. Това, обаче се промени след срещата ми с душ крема на Yves Rocher с аромат на бразилско кафе. За първи път пробвам душ крем и оставам очарована. Много по-добре хидратира кожата от душ геловете и се разнася много лесно и бързо по цялото тяло, а това е важно, когато съм с ограничено време рано сутрин. Освен това аромата е просто уникален- може би едно от най-хубавите качества на душ крема, а и кой не обича още под душа да се буди с аромат на кафе, който остава по тялото известно време.


Състава отговаря на изискванията ми, не съдържа парабени и е с неутрална pH формула, която е подходяща дори и за чувствителна кожа. Душ крема е икономичен и една такава опаковка може да стигне за 2-3 месеца всекидневно използване (ако може да му устоите, защото аз винаги взимам повече от необходимото и количеството му е намаляло много по-бързо отколкото ми се иска). Хубавото е, че дори и да го изхабите прекалено бързо, продукта е на много добра цена и се намира лесно в по-големите вериги аптеки.

След всички плюсове, които има душ крема съвсем заслужено заема място сред бюджетните ми продукти, които според мен трябва всеки да пробва поне веднъж.

По този повод реших да подаря две такива душ кремчета на двама късметлии. Играта е отворена от днес до края на месеца (31.10.2014), след което в рамките на 1-2 дни ще обявя победителките. Както и в предишните ми игри и тук подаръците са закупени с лично мои средства и не целят реклама на никоя марка. Както винаги ще изпратя продуктите по Еконт като пътните са за моя сметка.

Правила за участие тук:
1. Да ме следвате чрез Google Friend Connect, Google+  или Bloglovin.
2. Да ми оставите коментар под тази публикация като напишете кои са любимите ви  козметични марки и за коя искате да пиша по-често в блога.

Правила за участие във Facebook:
1.Да сте харесали страницата на блога.
2.Да харесате и споделите (публично) снимката на душ крема.
3.Да ми оставите коментар под снимката като напишете кои са любимите ви  козметични марки и за коя искате да пиша по-често в блога.

Успех на всички!

14 comments

  1. Харесвам по-достъпните марки като Golden Rose, Essence, Flormar и т.н., а що се отнася до това за коя марка да пишеш в блога може би ще посоча Essence. :)

    Следвам те чрез Google Friend Connect и Google+

    ReplyDelete
  2. Харесвам много козметични марки и съм чела доста публикувани материали за тях, както при теб, така и в други блогове. Но не срещам ревюта за козметиката на Lumene! Би ми било интересно да чета повече за тях, защото самата аз съм откривала чудесни неща сред козметиката им :) Следвам те чрез Google Friend Connect, Google+.

    ReplyDelete
  3. Харесвам доста козметични марки и на първо четене ми хрумват - Essence, Bilka, Manhattan, Holika Holika, Maybelline и т.н. Иска ми се да пишеш по-често за Essence и Maybelline :P
    Следвам те чрез Bloglovin.

    ReplyDelete
  4. Привет, следвам те :)
    Моите любими марки са доста - Nuxe, Avene, Inglot, Loreal, Avon и много други. Ще ми е интересно да чета повече за Avene :)

    ReplyDelete
  5. Следвам те чрез Bloglovin като Renka Gancheva.Харесвам GR,Maybeline,Essence,въобще повечето дрогерийни марки,обичам да изпробвам нови неща.Бих искала да чета повече за GR и Maybeline :)

    ReplyDelete
  6. Здравей!
    Благодаря за шанса да спечеля наградата :)
    Любими марки са ми дрогерийните - Golden rose, Essence, Alverde. За която и да е от тях да пишеш, ще ми бъде интересно.

    ReplyDelete
  7. Харесвам Essence и La Roche Posay. Бих искала да чета за Benecos, Alverde, Lavera.

    ReplyDelete
  8. Хей :) Ами изявена любима козметична марка нямам,но наблюдавам,че доста често използвам Есънс,Катрис и Билка :)

    ReplyDelete
  9. Следвам те и много ми харесва блога ти :) Наскоро и аз започнах нещо такова .....http://paradais535.blogspot.com/
    Като любими марки мога да посоча Макс Фактор , Мейбълин , Римел , Лореал , Нивея.
    Ще ми е интересно да има постове за био козметика , напоследък доста започнах да се интересувам от неа :)

    ReplyDelete
  10. Както казах другаде- не е важна марката за мен, по-скоро цялостното мнение за продукта, добрите и лошите му страни. Ни принципно достъпните неща са за предпочитане.

    ReplyDelete
  11. Отдавна съм харесала блога ти във Facebook, bloglovin & GFC, както и в Google+

    Би ми било интересно да виждам повече постове за Есенс и Катрис, или пък skin care - нещо подобно :)

    ReplyDelete
  12. Здравей :) Нямам любима козметична марка.. От всяка си харесвам по нещо, което ми е нужно към момента :) Харесвам натуралната козметика и продукти като цяло и ще ми бъде интересно да прочета нещо на тази тема... Няма значение марката :) С удоволствие чета всяка твоя публикация.. без значение на каква тема е :) Успех...

    ReplyDelete
  13. Нямам си определена козметична марка, но харесвам ефективни и лесно достъпни неща, като в случая не говорим само за цена и ами и до това колко лесно се намира даден продукт.
    В блога винаги ми е интересно да чета разни DIY идейки :)
    Следя те в Google +, както и във FB.

    ReplyDelete
  14. Следвам те чрез GFC и Bloglovin. Относно козметичните марки - по-скоро нямам любима, а обичам да експериментирам и да пробвам нови и не много известни на широката публика, които често се оказват добра изненада. Интересно ми е и да чета за такива, затова ще се радвам да виждам в твоя блог публикации за различни нови открития.

    ReplyDelete