Beauty Box October


Някои от вас сигурно вече отдавна чакат да видят какви изненади се крият в кутията за този месец и понеже вече закъснявам с представянето й бързам да ви я покажа:


На пръв поглед няма много продукти в нея, но пък този месец почти всички продукти са в пълноразмерни опаковки, което е доста приятна изненада.


1.Bourjois All in One рол он дезодорант в оригинален размер- 5.29лв
По принцип не обичам рол оните, но ще го пробвам. Този има доста силна спиртна миризма и не знам дали би ми допаднал.
2.Bourjois Glamour Lovely 0.7мл


3.Bourjois 1 Seconde бързосъхнещ лак в оригинален размер- 8.98лв
Мога да кажа, че това е един от модерните есенни цветове в момента и нямам търпение да го пробвам.


4.Eveline 24k Gold & Diamonds серум 1.5мл
Серумите са по-добър вариант от кремовете за лице, защото са обогатени с полезни съставки, които възвръщат блясъка на лицето. Определено бих изпробвала продукта, но не съм сигурна дали ще мога да си сформирам мнение само от едно саше.


5.Olive Oil хидратиращ лосион за тяло в оригинална опаковка 4.99лв. Не съдържа парабени и е предназначен за суха кожа. Мисля, че ще ми влезе в употреба особено през зимните месеци, когато кожата ми е много суха.


6.Beauty Formulas лепенки за почистване на нос в оригинална опаковка- 6.50лв
Ето това е продукт, който се каня да си взема от много време и много се радвам, че го получавам с кутията. Наистина имам голям проблем с черните точки по носа ми и нямам търпение да пробвам лентичките.


7.Macadamia Moisturizing Rinse балсам 10мл
Винаги досега оставам доволна от продуктите на марката и съм почти сигурна, че и тук няма да е по-различно. Много се радвам, че ги пускат периодично с кутията, защото ги използвам, когато пътувам.

Мисля, че това е всичко от кутията за този месец. За мен това са все нови марки и марки, на които не съм обръщала голямо внимание досега и се радвам, че имам възможност да изпробвам продуктите им. Вие какво мислите за кутията? Хубав ден!

2 comments

  1. И на мен много ми хареса! Ще ползвам всичко. Аз получих перлите, но и твоя свят е много хубав! Лентичките на Beauty formulas вече ги пробвах и ми харесаха, ще си купя и други неща с талона с отстъпката.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Радвам се, че ти е харесала. Значи ще очаквам добри резултати от лентите за нос :)

      Delete