Първа и втора поръчка от Enzo.bg

Здравейте, момичета! Забелязвам, че все по-често прибягвам към онлайн пазаруването, което се превръща в един лесен начин да разгледаш на спокойствие продукти без да дебне зад ъгъла злобна консултантка. Освен това чрез сайтове за такъв вид пазаруване можеш да се сдобиеш с продукти, които не могат да се намерят на нашия пазар, може да си намериш кодове за намаление, а и поръчката се доставя направо пред вратата ти.
В този ред на мисли днес ще ви покажа моите две покупки от Enzo.bg (реших да ги обединя, тъй като ги направих почти една след друга)

Малко за сайта:
Това е български сайт, който внася стоки директно от Чехия. Регистрацията става супер лесно като се попълнят основните неща (име, адрес, телефон) като поръчка може да се направи и без да се регистрирате. Поръчките изпращат чрез Speedy като цената на доставката до цялата страна е 6 лв. Самата поръчка може да се застрахова допълнително за 1 лв и така ако нещо се случи с някой от продуктите при транспорта от фирмата ще ви изпратят нов. Пратката пристига за около 5 работни дни. В горния ляв ъгъл на сайта има секция " Промоции и разпродажби", където винаги може да намерите разни промоции, разпродажби и специални намаления на различни продукти. Освен това редовните цени на продуктите са по-ниски от същите в магазините в някои случаи с 2-3лв, а при други с над 10. Накрая на всяка поръчка може да си изберете мостра и допълнителни продукти, с намаление, които да добавите към поръчката си.

Ето и какво попадна в моята пазарска кошница. Ще сложа и цените, за да може да прецените дали си заслужават:



1.Почистващо масло за лице на Lierac 27,90лв. Използвам го на цялото си лице и забелязвам, че се справя доста добре с тежкия и водоустойчив грим.Както се вижда вече съм използвала малко количество от него, но искам да мине още време преди да споделя окончателното си мнение.
2.Коректор Healthy Mix на Bourjois 11,90лв. Прочетох доста позитивни мнения за него из интернет и реших да го изпробвам. На първо ползване ми изглежда доста по-гъст от останалите коректори, които съм ползвала, което е добре, защото за тъмните ми кръгове под очите се нуждая от коректор с висока покривност.
3.Сенки на МАС в цвят Flashtrack 20,90лв. Тук вече разликата в цените е видима- само за сравнение  в магазина на МАС цената на единичната сенка (само рефил) е около 28лв. Този цвят го изпробвах само на ръката  и мисля, че за опушен грим ще е идеална, като само чакам подходящ повод, за да я пробвам.



С червилата май малко прекалих, но в своя защита ще кажа, че първите две ги взех като подарък за рождения ми ден.
4.Yves Saint Laurent Rouge Volupte в цвят 3 Ultimate Beige 50,90лв. Който редовно следи тези червила като мен знае, че по моловете цената им е 63лв и тук отново се спестява сравнително голяма сума. Тооолкова много исках червило от тази серия, че направо го сънувах и ето че накрая реших да използвам повода и да си взема едно. Може би нямаше точно този цвят да е първия ми избор, но за съжаление само този беше наличен, когато правих поръчка. Въпреки това, това червило е уникално по своя си начин и му се радвам дори само, когато краси тоалетката ми.
5.Dior Addict  в цвят 253 Basic 41,30лв. Цветът му е много нежно розово подходящо за ежедневието. Добавя блясък и изглежда много естествено върху устните, опаковката тук също е внушителна и ми доставя удоволствие при всяко едно нанасяне.
6.Rimmel Lasting Finish by Kate Moss цвят 03  6,90лв. Толкова много четох за тези червила от български блогърки, че нямаше как да ги подмина и при изборът ми се спрях на цвят 03. Миризмата на тези червила ми е малко странна, но пък вече имам едно червило на марката и донякъде съм свикнала с нея. Цветът е розов нюд със студени подтонове, който съм пробвала само веднъж и за мен е добър есенен вариант.
7.МАС Satin Lipstick  в цвят Cherish 31,90лв. Има я характерната сладникава миризма на червилата от марката, а цветът е срашно близък до този на Rimmel. Явно в стремежа си да си намеря есенни цветове не съм се усетила, че са толкова близки, но тепърва ще сравнявам двете червила.


Следват две маски, които не съм пробвала никога и взех от чисто любопитство.
8.Freeman маска със шоколад и ягоди 2,90лв. Само като я видя и ми се дояжда :D Надявам се и да е толкова ароматна колкото я описват. Това саше е 15мл и мисля, че ще ми стигне за около месец.
9.Nivea маска с мед и масло от авокадо 2,90лв. Тази маска е предназначена за суха кожа, тъй като има интензивна хидратация, но пък зимата всеки се нуждае от допълнителна грижа за кожата и мисля, че ще ми влезе в употреба.

Към поръчките получих и мострички на два парфюма.
И така надявам се да ви е било интересно и ако искате да видите ревю на някой от продуктите ми оставете коментар! Хубав ден!

14 comments

  1. Разкошни покупки!
    Ще чакам ревю на маслото на Лиерак :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ще има задължително, даже може би ще е първото ревю на тази серия продукти :)

      Delete
  2. Обичам да пазаря от Ензо..Много добър избор на продукти, абсолютно всичко ми допада!!!! :)

    ReplyDelete
  3. Страхотни покупки- ще чакам да покажеш червилата :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ще ги покажа, търся си любимец от тях в момента :))

      Delete
  4. Всички продукти изглеждат супер.Чакам ревю за всеки :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря, радвам се, че ти харесват. Малко ще ми дойде много да пиша за всеки, но пък ако всички ми станат любимци ще се постарая да ги отразя :)

      Delete
  5. Чудесни покупки, но следващият път отвори червилата за по-любопитните, да им видим цветовете :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, сега като погледнах поста отстрани осъзнах, че не съм направила такава снимка :))
      Ще гледам да направя ревюта на червилата и да се реванширам с много снимки :)

      Delete
  6. Много хубави покупки :) За жалост, олиото на Лиерак вече не се внася в БГ :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да и аз го търсех доста време и не можах да го намеря, добре че го има в този сайт :)

      Delete
  7. След Коледа направих една голяма поръчка от сайта. Все неща на Makeup Revolution и съм доволна. Странно обаче са ми цените. Хубаво че има някои неща, които са по-евтини от магазините тук, но също и видях неща, които са по-скъпи и ме шокира. Другото, което често виждам продукти, които се водят на намаление/промоция обаче (тъй като редовно проверявам и съм им запомнила цените) цената си е същата... или някои продукти са с доста голяма надценка като ги сравня в официалния сайт. Но като цяло сайта наистина предлага страхотни марки и варианти.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Цените не ги сравнявам често, най-вече гледам за неща, които не ги намирам тук. Аз също съм доволна от сайта и единственото, което ме спира да си поръчвам оттам по-често е стабилната цена за доставка (6лв.) , която мисля че спокойно могат да свалят с големия избор на куриери в момента.

      Delete