Представяне на La Roche-Posay Toleriane Teint

 Здравейте, момичета! Преди няколко дни имах удоволствието да присъствам на събитие на La Roche-Posay, на което представиха новите си два фон дьо тена- крем за суха кожа и мус за мазна кожа.
Събитието се състоя в кафе-бар "Шоколад", намиращо се на тиха уличка в центъра на София.
За първи път стъпих в заведението и първото, което забелязах беше колко топло и уютно изглежда, като започнем от дървените подове и стени и завършим с пищните златни полилеи, които се подават от таваните. При цялата тази картина няма как на човек да не му се прииска да изпие чаша горещ шоколад.
Разбира се, заради цялата обстановка, а и заради името на заведението организаторите се бяха постарали да не оставят гостите си гладни и можеше да се опитат различни кроасанчета, шоколадчета, бонбонки и разни други вкусотии.


Първо имаше кратка презентация с представяне на новите продукти.


На събитието присъстваше и професионален гримьор, който показа ефектите на двата фон дьо тена като покани две дами от присъстващите за модели.


Малко и за самите фон дьо тени:

За разлика от предишния фон дьо тен, който цели по-голямо покритие и коригиране на тена, новите два са с леко покритие и са предназначени за жени, които искат естествен вид през целия ден.
И двата фон дьо тена имат SPF 20, по 30 мл са и единствената външна разлика е в тубичките- при матиращия фон дьо тен тубата е матова, а при другия тя е по-лъскава. И двата се предлагат в четири нюанса.

1.Фон дьо тен крем с хидратиращ ефект за нормална към суха кожа:
Обогатен е с термална вода и хиалуронова киселина, като по този начин хидратира кожата в дълбочина.Хиалуроновата киселина е активна съставка, която задържа водата в кожата и изглажда фините линии. 100% толерантност за чувствителната кожа. Без консерванти, парфюм и парабени.

2.Фон дьо тен мус с матиращ ефект за смесена към мазна кожа:
Активна съставка тук е перлитът-той осигурява абсорбция на себума и изпотяването през целия ден. 100% толерантност за чувствителната кожа. Без консерванти, парфюм и парабени.

Повече за самите продукти ще споделя, след като добия по-сериозни впечатления за тях.
Хубав ден!

No comments