Winter favorites


Здравейте момичета! Зимата вече е към края си и нямам търпение най-накрая да започне да се затопля.Дотогава ще се наслаждавам на тъмните и наситени цветове,които мога да си позволя да нося през този сезон.Наистина няма как да се подминат и това личи и при моите любими продукти за този сезон.



1.Балсам за устни на Benecos.Наистина в студа няма как устните ти да останат меки и гладки каквито са били през по-топлите месеци.Тук на помощ идва добрият, стар балсам за устни, (всъщност не толкова стар,защото този го имам по-малко от година) който е задължителна част от ежедневната грижа за устните.Ако устните ви са увредени,обаче препоръчвам да потърсите скраб за устни,тъй като само балсам няма да свърши работа.Марката Бенекос е много трудно да се намери тук,аз моя го спечелих от един giveaway и съм писала по-подробно за него тук.

2.Червило на Dior номер 660. Подарък за Коледа,но вече любим продукт. Досега винаги съм избягвала тъмните цветове,тъй като тенът на кожата ми е среден не мисля, че ми отиват.Разбира се не трябва да се прекалява,но когато всичко е добре преценено стои много ефектно на устните. Цветът за мен е среден между червено и ярко розово,но в никакъв случай не е чисто червен.
3.Гланц на Deborah Milano номер . Гланцът вече си е чисто червен с блясък и нанесен върху червилото кара точно червения цвят да изпъкне и да създаде едни плътни и изкусителни устни.
Ляво-червилото на Dior
Дясно- гланцът на Deborah Milano


4.Душ гел на Nivea с аромат на кокос.Имам го още от лятото и съм влюбена в аромата!С кремообразна структура, прави много хубава пяна и хидратира кожата.Когато приключа с тази опаковка замислям покупката на втора.
5.Little Black Dress by Avon.Предполагам, че всички са чували точно за този парфюм на марката, тъй като им е емблематичен. Аз чак сега се реших да го изпробвам, след като го спечелих от една игра и се чудя защо не съм го открила по-рано.Аромата е малко по-тежък, идеален за този сезон и се превърна в ежедневен аксесоар към тоалета ми.

6.Очна линия на Deborah Milano.Отново нещо ново за мен.Някак си е задължително допълнение към червеното червило. Точно тази се превърна в мой любимец, заради тънката четчица, която позволява много прецизно нанасяне.Лесно изсъхва и никога не се размазва по клепача.Също така е и доста трайна- за половин година използване все още върши работа и не показва признаци на изсъхване.
7.Руж на Avon от  Luxe колекцията им.Тази колекция преди няколко месеца направи една година,поради което този руж беше пуснат в един-два каталога само, но успях да се сдобия с него.В брошура 5 отново ще го има. Опаковката му е златна,има и огледалце, а самият руж е със страхотен дизайн,което ме плени още преди да съм го пробвала.Цветът е много нежен, придава много естествен вид на кожата.През зимата не мисля,че има нужда от по-ярък цвят- на студа бузите ми придобиват достатъчен естествен цвят и в комбинация с по-пигментиран руж ефекта би бил прекален.
Ляво- очна линия на Deborah Milano
Дясно- руж Avon



 8.Един допълнителен продукт,който забравих на общата снимка е пудрата хайлайтър на Essence.Въпреки, че опаковката не е добре направена и пудрата се напука по краищата, самият продукт стои много добре в зоната над скулите,по слепоочието, на носа и в центъра на брадичката.Въобще вариантите за използване на хайлайтър са много,а с такава добра пигментация може да се използва и като сенки.Продуктът е от лимитирана серия,но все още го виждам из дрогериите,така че ако някой го търси (чувам, че доста момичета го искат) може да пробвате в DM и  Lilly.


 Това са всички мои любимци за този сезон,надявам се да са интересни. Може да споделите,кои са продуктите без,които не можете в момента, ще се радвам да пробвам нещо ново :)

2 comments

  1. Ооо Здрачовската пудра е и мой любимец евър :))

    ReplyDelete