March Haul

Здравейте момичета! Отдавна не съм правила такава публикация, въпреки че не спирам да си взимам разни продукти (само смалих покупките, но не съм се отказала съвсем :)
Ето какво си взех през последния месец:
1. Дълготрайно червило на Essence 5.99 лв. Имам от обикновените им червила и съм много доволна от тях, затова реших да пробвам и тези. Трайността от 2 пробвания не е кой знае какво, а цветът пък ми идва по-тъмен отколкото изглежда на самото червило и не съм сигурна дали ще го използвам или не.
2. Течен коректор на Avon. От две пробвания не съм впечатлена, но определено е по-добре от предишния им, който не ставаше за нищо.
3.Молив за устни на Essence 2.09 лв. Имам един от тази серия и съм много доволна- много са мекички и са добре пигментирани, могат да се използват и върху целите устни вместо червило.
4.Лак за нокти на Flormar 2.09 лв. Цветът ми се видя много интересен и нямам лак с такъв цвят. Както се вижда до кутийката не е мента, а по-скоро е кремаво зелено. По-подробно ще обясня за него в отделен пост.
5. Сатенен лак за нокти на Avon. Би трябвало да матира ноктите, но след няколко дни придобиват интересен блясък. Скоро ще покажа снимки с него.
6.Ампули за коса на Avon с арганово масло. В пакетчето са само 4 и са малко скъпички, но пък в началото на пролетта косата ми се нуждае от малко подхранване.

7.Балсам за устни на Leocrema с аромат на бадем 3 лв. Ухае толкова хубаво! От една седмица го имам и не мога да се отлепя от него, постоянно е на устните ми :)
8.Бадемово масло на Икаров. Идеално е за маски за коса и лице, за масажи и за каквото се сетите.
9. Масло от ший на Икаров.
10. Кокосово масло на Икаров. Всичките масла на марката са към 2-3 лв. и са идеални за правене на домашна козметика. Имам няколко записани рецепти, които ще пробвам и ако се получат добре ще ги споделя :)
11.Към покупката на маслата получих и тестерче на розово масло против бръчки, което нямам търпение да пробвам :)

Това са нещата, с които се сдобих през последните няколко седмици. Пробвали ли сте някои от тях? Ще се радвам да споделите :) хохо

4 comments

  1. Точно този лак на Флормар ми е любим!Пролетта и лятото трудно се отлепям от него :Д Напомни ми,че трябва да си взема нова опаковка :))
    И аз си взех преди седмица кокосово масло на Икаров и масло от авокадо.Ползвала съм преди и бадемовото,знам,че не са 100% чисти,но определено влияят добре!Ще чакам да споделиш маските.
    Целувки

    ReplyDelete
    Replies
    1. Цветът на лака и на мен ми става любим и от 2 седмици съм само с него.
      Веднага щом съм доволна от резултата от някое масло ще споделя впечатленията си :)

      Delete
  2. Не съм използвала ампулите, а маслото в тубичка на Avon. Краищата ми определено не изглеждаха изтощени, а аз доста я третирам. Ще чакам да споделиш за Икаров- ползвала съм едно масло доста ароматно за коса и не бях особено впечатлена.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ампулите съм ги ползвала веднъж и разликата не беше голяма, но правят косата по-гладка и лъскава.Скоро ще гледам да споделя впечатленията си от маслата на Икаров.

      Delete