Empties February

Здравейте момичета! Миналия месец ви показах само мостри, поради което сега се натрупаха доста продукти,за които нямам търпение да ви разкажа.
1.Почистващ гел на Avon- гелчето е без особена миризма и освежава добре лицето. 100мл стигат за 2-3 месеца всекидневна употреба. Леко изсушава лицето и е по-добър вариант за нормална към мазна кожа, но не е нищо особено според мен. Не съм сигурна дали бих си го взела пак.
2. ФДТ на Avon цвят Аlmond- този цвят е малко по-тъмен и го използвах главно лятото, но тъй като беше на дъното реших да го доизхабя, въпреки че лицето ми в момента е по-светло.Добре се слива с тенът ми и е сравнително издръжлив при потене- лицето не става на петна и комбиниран с пудра стои цял ден без да го нанасям наново. От няколко години ползвам само този ФДТ и мисля да поразнообразя малко.
3. Кърпички на Бочко със смрадлика- и преди съм писала за тях, едни от любимите ми са. Използвам ги, за да си чистя грима като махам горните слоеве с тях и завършвам почистването с тоник или мицеларна вода.Засега не мисля да ги сменям с други кърпички.
4.Спирала за обем на Дебора Милано- прави миглите гъсти и обемни до третия слой. Ако нанеса четвърти слой започва да ги слепва и гледката не е приятна. Това, което не й харесвам е че не извива миглите добре, но пък досега не съм намерила идеалната спирала. Бих я пробвала отново. :)
5.Пудра за лице на Avon- добре пасва с тенът ми, но малко трудно се обира от четката.Много е издръжлива и не оставя брашнян вид на лицето, но предпочитам прахообразни пудри в бурканче и не бих си я взела отново.
6.Молив за вежди на Avon- даже два от тях! Въпреки че са тъмен цвят пасват на веждите ми и се нанасят супер лесно. Не ми харесва, че свършват прекалено бързо и през месец трябва да ги поръчвам отново. Може би ще потърся продукт, който се хаби по-бавно.
7. Почистващи тампони за лице- ползвам ги за какво ли не даже си махам лака с тях. Страшно удобни и меки са, а плюсът пред памука е че не остават власинки по лицето или ноктите ми. Определено ще си взема отново, но ще поразгледам какви разновидности има.

8.Интимен душ гел на Avon- този не ми харесва особено. Текстурата е по-водниста и свършва по-бързо от тези в старите опаковки. Надявам се да пуснат и други разновидности иначе ще потърся душ гел на друга марка.
9.Душ крем на Nivea с кокос. Толкова много ми харесва, че едвам се сдържам да не си взема нов веднага. Писах за него тук.
10.Термална вода на Avene. Първата ми термална вода, която изпробвам и съм доволна от резулатата. Има много фина струя , която помага да се нанесе на лицето по-прецизно. Зимата я използвам за тонизиране на кожата преди да нанеса грим. По-подробно съм писала за нея тук
11. Крем за тяло на Avon с ванилия. Много обичам миризмата на ванилия и го свърших доста бързо.Много лесно се нанася, текстурата му е по-течна. Бих си го взела отново ако успея да изхабя натрупалите се опаковки от други лосиони за тяло.
12.Лосион за тяло с мед на Avon. Той също ухае невероятно и се нанася лесно. Следователно свърши страшно бързо :)) Него също бих взела отново.
13. Лакочистител на Avon. Имам го от доста време и съм доволна. Не е нищо особено но миризмата е по-мека отколкото на другите лакочистители. С глитър, обаче не се справя много добре и е голяма мъка при махането на такъв лак.
14.Фиксиращ спрей за коса на Avon. Доста добре се справя с фиксирането и не прави косата на пръчки.Веднъж напръскана косата ми не мърда през целия ден, но пък тя е доста тънка и лесно се фиксира от всякакви продукти, така че не съм сигурна дали би се справил добре с по-гъсти коси Бих си го взела отново.
15.Маска за коса с арганово масло на Avon. за първи път я пробвам и мога да кажа, че прави косата гладка и лесна за разресване, но не съм сигурна дали я подхранва. Не мисля да си я взимам отново скоро.
16.Маска за коса с масло от ший на Avon. Много пъти съм я споменавала и това е поредната ми празна опаковка на любимата ми маска за коса. Признавам, че я обожавам заради аромата- просто нещо ме кара да си я взимам отново и отново и въпреки че в момента изпробвам няколко нови маски определено ще си я купя пак.

Като гледам май статията се оказва по-скоро празни продукти на Avon :)
Все пак се радвам, че изразходвам толкова много неща и донякъде смалявам колекцията си.
Вие какви продукти изхабихте този месец? Ще се радвам да споделите.

3 comments

  1. Споделям веднага, вчера цял следобяд го писах :-)
    http://acupofteiated.wordpress.com/2014/03/13/empties-4/

    ReplyDelete
  2. Използвала съм повечето продукти и много ми харесват и на мен! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Радвам се! Повечето са добри попадения и са на изгодна цена :)

      Delete