Mark by Avon

Съвсем скоро ви показах малко клипче от представянето на Mark, която от този месец е налична на пазара. Сега ще споделя малко повече за нея и ще ви покажа някои от продуктите, които предлагат марката предлага.
Mark  е част от Avon и е предназначена за смели момичета и жени, които не се страхуват да експериментират с грима си и не се притесняват да бъдат дръзки и различни.Лице на марката за България е прекрасната Поли Генова.
Ето малко снимки от събитието:






Mark ще се предлага в каталозите на Avon и така продуктите ще са лесно достъпни за всички.
В началото изборът на продукти е по-ограничен, но тази година със сигурност ще има доста нови продукти и нови изненади.





Какво виждам аз, когато разгледам каталога? Има някои нови неща специално за марката, а част от "по-дръзките" продукти на Avon са прехвърлени на Mark. Разбира се, всички продукти на Mark са с нова визия, която е стилна и изчистена.  Продуктите, които аз имам са спирала, лак и червило:




 Спиралата все още не съм я пробвала, но е от онзи тип спирали, който има различни степени на използване и предоставя три различни визии.
Лакът, който имам е със страхотен цвят и име, което не виждам на опаковката?? Явно е било написано на кутийката, но не й обърнах много внимание и я изхвърлих почти веднага...
Червилото е точно каквото очаквам от тази серия. Цветът е Ready To Go и въпреки че на снимката изглежда червено има розови нотки и на устните стои като яркият фюша нюанс.

Тук съм с червилото:



Това е засега, ако някой от продуктите ви интересува дори, да не е сред тези, ми споделете долу в коментарите и ще му направя ревю.
Хубав ден!

Facebook          Instagram

No comments