Essence Limited Edition Collections- First Impression

Здравейте, момичета!

Обичам лимитките, защото са различни от всички други продукти на марките и определено са ми по-интересни. Точно затова, когато видях че може си взема някои от лимитираните им продукти онлайн не се поколебах и веднага си поръчах някои нещица. Ето кои са те и какви са първите ми впечатления за тях:
Колекция Girls Just Wanna Have Fun. От тази колекция се спрях на козметичната чантичка и хайлайтъра им.
Несесерът очаквах, че ще е по-голям и ще побира повече неща. Щеше ми се да е като чанта за пътуване, но е подходящ за дамската чанта и може да побира ежедневното количество козметика. Самия дизайн ми харесва, има супер сладки думички и изчистена задна част. Вече си го използвам в ежедневието и съм доволна.


Най-любимото ми нещо от всичките ми нови придобивки е хайлайтъра в цвят 01 lady's night. Опаковката е прозрачна пластмасова кутийка, през която се вижда прекрасния дизайн на хайлайтъра.


Количеството му е 6гр., което е напълно достатъчно, за да мога да го изхабя (след време) вместо да го изхвърлям.На снимката може да видите и състава.Да се върнем отново към дизайна, въпреки че не мисля, че има нужда от описване...просто го вижте! Десетки малки сърчица, които изпъкват едно върху друго и са просто уникални <3 Имат и лек деликатен шимър, който не е успял да се покаже на снимките. Миризма не долавям.
Усеща се много мекичък и лесно може да се съсипе, затова ви съветвам да използвате по-мека четка. Хайлайтърът е леко розовеещ, което е добре да се има в предвид.


Така изглежда върху кожата като шимър не се забелязва, а розовия му отенък го прави подходящ за всеки цвят кожа.На мен много ми прилича на една лимитка на Catrice, която беше на пазара преди време, с тази разлика, че тя е с по-жълтеникав отенък и без блясък. Все пак нанесени на ръката са доста близки и на скулите почти не се различават.  Няма нужда да имате и двата, но за мен е задължително да имам един ежедневен хайлайтър, който да използвам дори и когато съм на работа :)


Друг продукт, на който се спрях е от серията Me & My Umbrella и това е ружът в цвят 01 You Can Stand Under My Umbrella.

Опаковката е стандартна черна пластмасова кутийка, характерна за повечето продукти, която лесно се цапа (да отбележа!) Странното при нея е че по горното капаче има нещо като лепенка вместо огледалце както обикновено и това мога да го считам като малък минус, който разбира се не е нещо, което би ме спряло да си го взема. (а може и да е дефект само при мен?!?)Дизайнът тук е сладък както вътре така и отвън и е може би една от причините, която ме накара да не се замисля когато си го взех. Като изключим всичко сладурско в него цветът също ме грабна като много подходящ за ежедневието.Ружът на мен ми идва малко непигментиран, но може да се наслагва, което доведе до прекаляване, защото уж не беше достатъчен :D Тук отново трябва да се избере подходяща четка, с която да се работи. Въпреки това би стоял добре както на тъмна, така и на светла кожа, а и отива на всякакви червила- от по-телесни, до по-ярки. Количеството му е 9гр. и е много по-голямо от обикновен руж, би стигнал за доста дълго време.

Засега това е от мен, споделете ми в коментарите притежавате ли нещо от новите колекции и харесват ли ви те! Хубав ден!

No comments