Pan That Palette 2 Months Update

Здравейте, момичета! Месеците от годината си минават, а с това се съкратява и времето за проекта, който започнах с палитрата на Too Faced. Няма да се впускам в подробности след като един път вече съм обяснила за какво става въпрос в началото на предизвикателството,но с две думи: Pan That Palette е предизвикателство, през което за определено време (най-често 1 година) трябва да изхабите напълно една палитра. За повече подробности относно палитрата, на която се спрях и условията, които си поставих може да погледнете първият пост на предизвикателството.

Kъде бяхме в началото:




Ето къде сме сега:



Има си прогрес и то неочакван от мен! Мислех си, че е много по-трудно да се види дъното на някоя сянка, но ето че за два месеца използване това е възможно. Солидно дъно се вижда на цели 2 сенки! За съжаление си нямат имена, затова ще ги описвам по цветове:


Бялата сянка е най-обикновена матирана, но пасва идеално за под веждите и я използвам всеки ден и това си личи. До нея има тъмна кафява сянка, която използвам за опушване под очите и от време на време при опушване по горния клепач. Засега дупчицата е много малка, но се надявам да напредна през следващия месец.
От втория ред златната я спуках от ползване и доста бързо почна да се стопява, но през идните месеци ще започна да използвам повече по-цветните сенки и може би тази ще мръдне чак есента.
Розовата също си има добра вдлъбнатина и се надявам следващия месец да ударя дъното с нея.
Третия ред въобще не съм го използвала, но ще се постарая да променя това.


От двете по-големи сенки долу използвам кремавата, която е идеална за през деня и се слива с тенът ми много добре. Нанасям я на целия клепач самостоятелно или за опушен грим.

Последните два цвята са бронзър и руж, които се оказаха много лоши варианти за мен. Бронзъра оранжевее на моята кожа и не се възприемам с него. Най-вероятно няма да го използвам. Ружът е с хубав цвят, който обаче се наслагва много лесно и се разнася изключително трудно. Съответно много лесно се прекалява с него и не ми допада въобще. Въпреки това реших да го мъча и ако не друго то поне да му видя дъното, но явно количеството е много голямо. Даже вдлъбнатинка не се вижда, а уж съм го използвала над 10 пъти досега.

Това е всичко, за което се сещам с напредъка по палитрата. Ако и вие сте се включили в подобно предизвикателство споделете го в коментарите!
Хубав ден!

No comments