La Roche-Posay Toleriane Ultra крем за околоочния контур + GIVEAWAY

Здравейте, момичета! След всички празнични идеи реших да ви покажа най-накрая и пост посветен на козметичен продукт за разнообразие този месец :))
Днешната публикация ще е за новият околоочен крем на La Roche-Posay, който ми беше предоставен за тест от представителите на марката. Тъй като бързах да направя поста, заради причина, която ще видите накрая ще говорим за първите ми впечатления от него.



Опаковката му е стандартна, пластмасова, с изчистен дизайн и логото на марката отпред. Кремът се излива чрез помпичка, която се завърта, докато се чуе характерното "щрак" и след това се натиска.



 Какво казват от марката:
Хидратираща и успокояваща грижа, съдържа патентован комплекс [Невросенсин + Ниацинамид], който помага за намаляване на подпухванията и дискомфорта на околоочния контур, в комбинация с Термалната вода La Roche-Posay с успокояващо и защитно действие. 
В нова, херметична опаковка, която съхранява минималистичната формула за оптимална поносимост: без консерванти, без парабени, без парфюм, без алкохол, без оцветители, без ланолин. 
Интензивно и дълготрайно успокоява чувствителния околоочен контур. Грижа против дискомфорт и против подпухване.

Какво научих от първите 5-6 използвания:
- Количеството може да се регулира
-Средно гъста консистенция идеална за зоната около очите
-В началото е леко лепкава, но когато попие лепкането не се усеща
-Попива за около минута
-При нанасяне се усеща леко охлаждане, което предполагам че ще помогне ако имам подпухвания
-Хидратацията се усеща лека до средна
-Изключително поносима формула от очите ми, няма дразнене, зачервяване и лютене
-Количеството е 20мл. и е най-голямото количество за околоочен крем, което съм виждала до тук. За сравнение обикновените такива кремчета са по 15мл., а Лиерак има и околоочен крем от 5мл.


Това, което не ми хареса:
-За мен ще е добре да има капачка за помпичката, за да се предпазва от замърсяване

И сега най-приятната изненада:

От марката бяха така добри да ми предоставят втори околоочен крем за моите читатели, който да дам на някой от вас чрез Giveaway!
Тъй като продукта ми е предоставен, а не е закупен с мои пари условията ще са от лесни по-лесни, така че да могат всички да се включат :)

Условия за участие:
-Напишете ми коментар под поста и ми споделете как се грижите за кожата на лицето си (процедури; марки, които използвате, каквото се сетите)
-Оставете ми e-mail, на който да се свържа с вас в случай че спечелите кремчето

Играта е валидна от днес до 6ти януари (включително). На 7ми януари ще обявя победителя и ще очаквам да се свърже с мен до няколко дни.

Успех на всички!


24 comments

  1. Сутрин и вечер почиствам лицето си с измиващ продукт, след тово нанасям подхранващ крем на Palmer's . Няколко пъти в седмицата си правя маски и ексфолирам кожата. Ами в общи линии е това .
    krissee@abv.bg

    ReplyDelete
  2. Сутрин нямам много време, затова само го измивам и нанасям крем, ако не успея крем, задължително слагам поне околоочен. Вечер е по-голямата глезотия, тогава почиствам с измиващ продукт, после тоник или мицеларна вода и след това крем и пак околоочен. Когато се сетя си правя маски и ползвам ексфолиант, но не съм много редовна. Залагам на различни марки, най-вече такива с по-малко агресивни съставки и повече натурални.

    Имейл: alex99 [at] abv.bg

    ReplyDelete
  3. Сутрин и вечер измивам лицето с измивен гел на La roche posay и нанасяям хидратиращ крем на Avene.
    Катя Гъдева - katiagadeva@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Лицето си измивам с вода и гел за измиване на Vichy,а през ден-два вместо гел си почиствам лицето с пилинга с кайсия на Alverde.Използвам крем за лице на Bioten с круша.
    plamena.n@mail.bg

    ReplyDelete
  5. Ето моята програма:
    Сутрин под душа я измивам с измиващ продукт за лице. В момента ползвам гела на Фрийман с круша. Много съм доволна. Евтин е, а прави кожата много мека и не изсушава.
    След това подсушавам и нанасям стик около очите на Виши Акуалия Антиокс (води се за 25+) и флуид отново от същата серия. Гримирам се обикновено по-леко за през деня - само пудра или лек полупрозрачен ФДТ, спирала и гланц.
    Вечер почиствам грима с мицеларния разтвор на Биодерма и слагам крем пак на Виши, но по-богат и мазен от флуида.
    Веднъж в седмицата след измиването сутрин ползвам скраб на Фрийман с кайсия (и от него съм страхотно доволна), след това слагам крем. Веднъж седмично правя маска с аспирин и мед. След нея отново крем.
    В общи линии е това. Не ходя на козметик, но и кожата ми не е проблемна и не ми е трудно да се грижа сама за нея. miss_evans@abv.bg

    ReplyDelete
  6. И сутрин и вечер - измиващия гел, мицеларна вода, тоник, серум около очите, серум за лицето, хидратиращ крем и околоочен крем.
    Марките варират, в зависимост от това какво съм харесала към момента.

    Поздрави,
    Галина - todorova.galia@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Сутрин и вечер използвам измиващ гел, след него нанасям лек хидратиращ крем.
    За почистване на грим използвам тоник, розова вода и тоалетно мляко, но най-често - мицеларна вода, като любима ми е тази на Биодерма, защото колкото и да съм пробвала да я заменя с по-евтин вариант не съм била доволна от резултата и винаги се връщам към нея!
    h.hristova89@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Здравейте!!! Сутрин и вечер почиствам лицето си с мицерална вода Nivea! Използвам околоочен крем и след него крем за лице на Nivea!galq_koleva85@abv.bg

    ReplyDelete
  9. Гергана Вълева28 December 2015 at 04:46

    Сутрин измивам лицето си с измиващ гел, следва тоник, крем за лице и околоочен крем. Вечер процедурата е същата, ако съм носила грим първо го почиствам с мицеларна вода и след това повтарям стъпките от сутринта. 2-3 пъти седмично използвам ексфолиант за лице. С маските не съм толкова редовна, въпреки че обичам да ги използвам. Козметиката, която използвам основно е на La Roche Posay, Vichy, Bioderma и др.
    gerosssss@abv.bg

    ReplyDelete
  10. Сутрин освежавам кожата на лицето си с мицеларна вода, понякога си правя ексфолираща маска или си забърквам натурална подхранваща маска (например заквасена сметана, мед и куркума), а накрая винаги нанасям хидратиращ крем с SPF. Вечер задължително почиствам грима с нежна измивна пяна и двуфазен лосион за спиралата, напръсквам с термална вода и нанасям нощен подхранващ крем. Ползвам различни марки, защото ми се иска да опитам всичко, а и постоянно излизат нови неща, но напоследък наблягам на възможно най-чистата козметика и дори скоро мисля сама да си забъркам нощен крем от натурални био масла, за да видя как ще се отрази на кожата ми. ;) Желая Ви красива кожа и приказна Нова Година! :) nina_ricci_@abv.bg

    ReplyDelete
  11. Сутрин и вечер измивам лицето си с измиващия гел за нормална към мазна кожа на ELEA, веднъж седмично си правя маска за лице с почистващ ексфолиант за лице на Himalaya, а след почистване на лицето винаги използвам матиращия дневен крем за мазна кожа на Nivea. katie_b@abv.bg

    ReplyDelete
  12. Сутрин измивам лицето си с измивен гел(имам мяколко които редувам),обикновенно бързам затова нанасям овлажняващ крем на Евелин.Вечер измивам лицето си с ексфолиращ пилинг гел(от марката на кауфланд),почиствам обикновенно с тоник,но в момента ползвам салицилов спирт,използвам същия крем.Веднъж седмично използвам маска с мляко и мед от ейвън,понякога разнообразявам с някое саше.след маската нанасям хидратиеащ крем с козе мляко,в общи линии е това☺
    E-mail:ecii95@abv.bg

    ReplyDelete
  13. Ползвам различни марки по принцип, но в момента съм се спряла на La Roche Posay. Сутрин и вечер измивам лицето с почистващ измиващ гел на La roche posay от серията Effaclar, ползвам и La Roche Posay EFFACLAR MAT матиращ хидратант като основа за грим. Вечер ползвам и мицеларна вода за сваляне на грима. jen_p_t@abv.bg

    ReplyDelete
  14. Сутрин и вечер използвам Почистваща мицеларна вода на Uriage и Хидратиращ крем за лице на Uriage и няколко пъти в седмицата Garnier Pure 3 in 1 .
    nikolova_10@abv.bg

    ReplyDelete
  15. Сутрин измивам лицето си с почистващата матираща пяна на Alverde със зелена ябълка, след което нанасям тоника с чаено дърво на Lush и хидратиращ крем. Вечер почиствам с мицеларна вода на Bioderma, нансям нощен и околоочен крем (който в момента е на свършване и ще се радвам да пробвам този :D ). Веднъж седмично ексфолирам и когато имам време прави почистващи маски :) bozhinova93@abv.bg

    ReplyDelete
  16. Сутрин измивам лицето си с матиращата пяна на Alverde със зелена ябълка, след което нанасям тоника на Lush с чаено дърво и хидратиращ крем. Вечер почиствам с мицеларната вода на Bioderma, нанасям нощен и околоочен крем (който btw в момента е на свършване и бих се радвала да пробвам този :D). Веднъж седмично ексфолирам и когато имам време правя почистващи маски :) bozhinova93@abv.bg

    ReplyDelete
  17. Сутрин измивам с гел и слагам хидратиращ крем.Почиствам лицето вечер с мицеларна вода и нанасям богат крем.
    veselina_1586@mail.bg

    ReplyDelete
  18. сутрин и вечер измивам лицето си с измиващ гел на Гарниер, а после го обтривам с тампон напоен с розова вода. След това вечер ползвам Avene YstheAL, а сутрин околоочен крем и крем за лице LIERAC Deridium

    ReplyDelete
  19. Сутрин и вечер измивам лицето си с почистващия гел с микро гранули на Premier Dead Sea, после нанасям крем на Premier Dead Sea. rozata4@abv.bg

    ReplyDelete
  20. Използвам почистващия скраб на Garnier или мицеларна вода на Avene, а след това- хидратиращ крем за лице на Uriage. Александра Златинова- alekszlatinovaa@abv.bg

    ReplyDelete
  21. Сутрин и вечер използвам мицеларната вода с червени плодове на Biofficina Toscana, после регенерираш серум за лице и околоочен контур против бръчки с органично олио от зърнастец на Biofficina Toscana. Аз съм Александра Ефтимова, имейл- aleks041204@abv.bg

    ReplyDelete
  22. Сутрин и вечер почиствам лицето си с измиващ продукт LIPIKAR Gel Lavant
    на La Roche-POsay.След това използвам Регенериращ ББ КРЕМ 6 в 1 medium на Bodi Beauty и Интензивен серум около очи PDC на Bodi Beauty. Росица Дамянова- rosizlati@abv.bg

    ReplyDelete
  23. Петранка Атанасова7 January 2016 at 09:27

    Сега през зимата ползвам крема на Нивея и един крем на Виши, който обаче е по-лек и затова само вкъщи се мажа с него. pepamitko@abv.bg

    ReplyDelete
  24. Почиствам грима си с мицеларната вода на Garnier, после използвам измивaщ гел на Himalaya с алое вера и краставица, а след това хидратиращ крем на Uriage. Отскоро си търся и подходящ околоочен крем и ето как попаднах на тази публикация :)

    strawberry444@gmail.com

    ReplyDelete