Nuxe travel set 2015

Сигурно няма някой, който не е чувал за комплекта за пътуване на Nuxe. Е сега ще ви изненадам като кажа, че тази година от марката представиха обновения вариант на комплекта и ще ви разкажа малко повече за него.

За разлика от стария несесер този е в тъмнокафяво със златисти нишки и изглежда много  по-луксозно, но като цяло няма много промени.



Повечето продукти са около 30 мл и са подредени в пластмасова поставка, от която няма опасност да изпаднат или да се разместят.

Съдържание:

Тук разликата е че продуктите са с един повече и вече са шест.


1.Първото е гел-олио със златисти частици 30мл. Без парабени и сулфати. Старият душ гел беше без златисти частички и предполагам, че това е новият му вариант. Почиства нежно кожата и я оставя мека и ароматизирана като аромата е като на сухото олио.

2.Мицеларна вода с аромат на роза 35мл. Подходяща е за почистване на лице, устни и околоочен контур. Без парабени и феноксиетинол. Водата присъстваше и в предишния несесер и повечето сигурно са я пробвали. Има си характерния аромат на роза, който може да не се понася от всеки, но на мен ми харесва и си я ползвам без проблеми.


3. Мултифункционално сухо олио 10мл. Това е може би най-известния продукт на марката и няма как да не сте чували за него. В състава му има 6 масла и витамин Е. Подходящо е за лице, коса и тяло. Аз го използвах както за хидратация на лицето, така и за премахване на грим и се радвам, че отново ще мога да се възползвам от качествата му.

4. Бонус продукта в новия комплект е моста на парфюма на марката от 1,2мл


5.Крем за лице, който обещава 24-часова хидратация, 15мл. Замества флуида и мисля, че е по-добър вариант, защото е подходящ за всякаква възраст. Незабавно успокоява деликатната и раздразнена кожа и е предназначен за нормална и чувствителна кожа. Не съдържа парабени.

6.Подхранващ крем за тяло за суха и чувствителна кожа 30мл. Този крем замества стария, който беше за ръце като мисля, че този не е много подходящ, защото е само 30мл и би стигнал само за 1-2 нанасяния. Най-вероятно ще го използвам само за ръце. Не съдържа парабени.

Цена на комплекта: 21,50лв

Какво мислите за новия вариант на комплекта за пътуване?

2 comments

  1. Много ми хареса! Само маслото съм ползвала, а определено искам да пробвам и други неща. Май това е супер вариант да го направя... Цената също ме изненада, смятах, че е по-скъп. Може ли да се поръча он-лайн?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Би трябвало да го пуснат и он-лайн, предишния го имаше :)

      Delete