Последни придобивки

Здравейте, момичета!  Напоследък успявам да ограничавам покупките си без да чувствам липса от това.Ограничението се дължи донякъде и на факта, че от миналия месец правя първите стъпки в това да живея сама ( е ако не броим приятеля ми) и голяма част от бюджета ми отива за различни кухненски и други препарати (кой би предположил, че са толкова много :О )
Все пак нямаше как да мина без никаква козметика, пък имаше и няколко дребни повода и си направих няколко подаръчета :)
Ето за какво става дума:







И така първата покупка е нещо малко за дамската чанта- от Аvon предлагат мини парфюмчета от по 10мл. Вече почти изхабих Little Black Dress и си взех ново шишенце. Освен това реших да пробвам още един нов за мен аромат- Parsian Chic, който засега ми харесва.



Следващото нещо в мини размер е нова палитра от Sephora, която беше със супер изгодна цена. Естествено веднага ме грабна лъскавата опаковка и нямаше как да я подмина. Заради компактния си размер ще върши много добра работа при пътуване и е точно това, от което имах нужда.


Benefit има страшно много комплекти с мини продукти в тях и когато се чудех как да използвам купона си за отстъпка от Sephora се спрях на Go Tropi Coral.


Кутийката съдържа боя за лице Cha Cha Tint, хайлайтера High Beam, руж CORALista и гланц Coralista. Засега съм пробвала всичко по веднъж и не мога да дам мнение за продуктите, но тепърва ме чака изпробване :)


За тези двете мисля че пуснах снимка във Facebook преди време. Става дума за червило от новата лимитирана колекция на Essence в цвят Porcelain Doll и хайлайтър на Catrice от новата им лимитирана серия. Имам положително мнение и за двете и обмислям да направя ревю на хайлайтера.


Следват няколко дреболийки като маслото за лице с маслина на Аvon, което също съм пробвала веднъж и все още нямам мнение. Небесно син лак на Flormar, за който вече писах тук , молив за вежди на Essence, който вече ми е четвърти и без него не мога и четка за руж от Sephora, в която се влюбих.


Със скосен косъм е, супер мекичка и нанасянето с нея е супер лесно дори за хора, които за пръв път слагат руж. Става и за контуриране.


Лосион за тяло от Аvon за цялото семейство. Нищо особено не е, но помпичката е супер удобна и ще стигне за доста дълго време.
Трябваше ми нещо, с което да махам гримът от очите си без да ставам цялата в сълзи като малко дете и се спрях на лосион за очи на Bioten , от който съм доволна засега.
Исках да пробвам и нещо, което ще заличи поне малко стриите, които имам и след няколко хвалби на това олио за стрии реших да си го взема. Засега, обаче не съм се наканила да го пробвам.

Това са всички нови придобивки. Надявам се да ви е било интересно!
Хубав ден!

6 comments

  1. аааа хайлайтъра какво представлява? Подобен на този на Здрач? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не, по-скоро е бяло-розовеещ отколкото златист и не забелязвам блестящи частички.

      Delete
  2. Хайлайтърът ме заинтригува....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ще се постарая скоро да напиша малко повече за него :)

      Delete
  3. Комплекта на Бенефит <3 <3 <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Комплектите им винаги са една малка красота в кутийка :)

      Delete