Изпълнен wishlist за 2014 + updated wishlist за 2015

Здравейте, момичета и Честита Нова Година! Ето че 2014 свърши и е време да ви покажа какво изпълних от списъка си със желания през тази година:





Излишно е да казвам колко са чакани и искани всички неща, радвам се, че имам възможност да се сдобия с тях и да преценя дали наистина си заслужават чакането.


1.Real Techniques Eyes Starter Set- това са първите четки на марката, с които се сдобих. След продължителна употреба стигнах до извода, че съотношението цена/качество е добро и реших да си взема още четки на марката. Подробно ревю може да видите тук
2.Real Techniques Base Core Collection- втората поръчка на такива четки след няма и месец. Резултатите са повече от добри и вече посягам само към тях за ежедневния си грим.


3.MAC Flashtrack- много красива сянка подходяща за драматичен вечерен грим
4.MAC Vanilla Pigment- предполагам, че няма някой, който се интересува от марката, да не е чувал за този пигмент. Аз също се присъединявам към идеята, че излиза много по-изгодно, когато си го вземеш в sample размер, а и разликата в цената е доста голяма.
5.NYX Bronzing Powder-не е лош продукт може би при него имах по-големи очаквания за пигментацията
6.Wet n' Wild- Walking on Eggshells- може би един от най-известните продукти на марката. За цената си аз също съм доста впечатлена и мисля да пробвам и други цветове.


7. YSL Rouge Volupte Lipstick- много чакан продукт, не знам дали пак бих прежалила толкова пари, но дори гледането на самата опаковка те прави щастлив.
8.Maybelline Color Whisper Lipstick- не са лоши, но ми приличат повече на балсамчета отколкото на червила и не мисля, че си заслужават цената.
9.NYX Jumbo Lip Pencil- тези моличвета за устни се мажат като масло, супер леки са и въобще не се усещат, а броят им в колекцията ми непрекъснато нараства!


Отляво надясно:
1.YSL #3 Ultimate Beige
2.Maybelline Color Whisper #620 Bare To Be Bold
3.Maybelline Color Whisper # 120 Petal Rebel
4.NYX #717 Irish Coffee
5.NYX #716 Pink Brown
6.NYX # 720 Honey Nectar

И не на последно място:
10. Vichy Aqualia Thermal околоочен гел, за който може да видите подробно ревю тук


На всички продукти ще им бъдат направени ревюта през следващия месец, така че ако все още не ме следите можете да го направите, за да не изпускате постове.

Обновен списък за 2015 може да видите тук

Ще се радвам да споделите какво сте изпълпълнили вие от вашия wishlist и също така ще се радвам повече блогъри да се присъединят и да направят подобни постове, за да можем да видим и какво са взели от своите списъци.
Хубав ден!

9 comments

  1. Безнадеждно си харесах бронзиращата пудра на Никс сега :) Какво не й харесваш, освен пигментацията?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Само пигментацията...може би на човек с по-светла кожа ще стои по-добре :)

      Delete
    2. Убеди ме, толкова ми трябва на мен :))))) А смесваш ли понякога и 4-те цвята или как обичаш да го нанасяш?

      Delete
    3. Освен това ми идва на ум и да те попитам, тези моливи на Никс самостоятелно ли ги използваш? Имат вид направо на червило :)

      Delete
    4. Смесвам двата розови цвята, белият го използвам за хайлайт на скулите, а кафявият за контуриране на лицето и общо взето е идеален за пътуване, защото си има всичко :)
      Моливите са си червила от рода на чъбитата, които се предлагат и са на доста изгодна цена- около 10лв.

      Delete
  2. Супер изпълнение на wishlist-a.Мен веднага ме грабна сянката на Мак :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря, не е трудно да се изкушиш и да си вземеш нещо :D

      Delete
  3. Много интересен пост! :)
    Четките на RT са ми много любими - след като си купих Starter Kit се убедих, че със сигурност искам и втория сет. Вече и двата комплекта са част от моята колекция и си ги ползвам почти всеки ден.

    ReplyDelete
    Replies
    1. И аз съм се привързала много към тях и за тази година съм си набелязала и няколко единични техни четки :)

      Delete