Empties December

След като отново пропуснах един пост с празни опаковки бързам да ви покажа последните продукти, които изхабих през декември:



1.Лакочистител на Avon- отдавна използвам само него, това е може би 3-4та опаковка. С обикновен лак се справя добре, но махането на глитъри от ноктите е голяма мъка. Ако някой се сеща за лакочистител, който сваля добре глитъри нека да сподели в коментарите.
2. Гел за тяло с алое вера на KrauterhoF- дойде с една от летните бюти кутии на Пинкс. Наистина помогна при поява на леки зачервявания след плаж, охлажда кожата и е натурален продукт. Единственото, което не ми хареса е че лепне, но след 1 час това усещане отминава. Бих си взела отново гел с алое вера може би на друга марка.
3.Крем за крака с папая на Avon-  консистенцията е много лека и го използвах за лека хидратация през лятото, но не е подходящ за зимните месеци. Не мисля, че може да помогне при загрубяла кожа.
4.Олио за коса на Avon- от него също съм използвала много опаковки и засега се придържам към него. Заглажда косата и помага при стърчащи краища, единственото, което не ми харесва е че ми свършва прекалено бързо (стига ми за около месец- два)
5. Мицеларна вода на La Roche-Posay- аромат не усещам, добре се справя с гримът ми, но ми се струва, че не е много икономична. Може би ще ми трябва по-голяма опаковка, за да си изградя крайно мнение за продукта.
6.Спирала за обем на Deborah Milano- май ми стана любимата спирала и обмислям да си я взема отново. Четката е доста голяма и предоставя на миглите вид тип "паяжинки", които не всички харесват, но аз обичам да напластявам много спиралата и съм много доволна от нея.
7. Крем против бръчки на Lierac- да, знам че е предназначен за по-възрастни жени, но в периодът когато го използвах имах няколко финни линии на челото, които исках да залича. Резултатът е очевиден и съм много доволна. Сега минавам на тестер на Lierac Magnificence, който също е за бръчки и по-натам ще споделя впечатленията си.
8. Тампони за почистване на грим от Jumbo. Всяко от тези пакетчета съдържа по 80 тампона и е на цена от 1лв. Мекички са и попиват добре всички мръсотии от лицето. Мисля, че при тях няма какво повече да се желае.

Това бяха празните ми опаковки за последния месец, надявам се да ви е било интересно.
Ще се радвам да споделите вие какви продукти изхабихте последно?
Хубав ден!

6 comments

  1. Искам да залича фини линии на околочния контур. Дали този крем на Lierac e подходящ и колко струва?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не мисля, че е за зоната около очите. Имат други продукти, които са специално разработени за тази зона. Аз съм го използвала само за лице, но не и за околоочната зона и не мога да ти кажа дали е ефективен точно там.

      Delete
  2. Здравей,
    Вместо това олио за коса (ползвала съм го, но изобщо не бях доволна), бих ти препоръчала серума за възстановяване на увредените краища на Garnier (оранжева кутийка е) - ползвам го откакто излезе на пазара и съм изключително доволна. Косата ми е с много сухи краища и бързо цъфти, но с този серум забравих какво беше това - краищата ми са гладки, не цъфтят, а и аромата му е много приятен и траен. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря за съвета, ще го потърся :)

      Delete
  3. За премахване на глитърен лак използвам масления лакочистител на Лили-при мен се справя много добре,не зная дали си го използвала,но предполагам със сигурност си чувала за него,тъй като доста хвалби се изписаха :D Чудесна публикация! :)

    ReplyDelete
  4. От олиото за коса и мицеларната вода съм много доволна :))

    ReplyDelete