Последни придобивки

Здравейте, момичета! Обикновено не правя големи покупки освен по поводи, защото и без това имам достатъчно козметика. Та няколко леееки покупки за именния ми ден и други ежедневни неща, без които не може не мисля, че биха навредили :))



Започвам с нещата от Avon от последната ми поръчка:
1. Успокояващ интимен гел + интимен гел с черешов цвят. Винаги се спирам на тези, защото действат много добре на деликатна кожа, а и бяха в промоция.
2.Шампоан с мед и жожоба. От шампоаните обичам да взимам такива огромни опаковки, защото стигат за много дълго време. От тази серия имам с яйце и съм доволна от него, а този пък ухае много сладко.
3.Mesmerize Black- един от многото нови парфюми, които марката пуска напоследък на пазара. Исках някакъв по-сладък парфюм, докато все още е подходящо да се носят такива и не се е затоплило прекалено и реших, че този е идеален. Има мандарина и жасмин, самата миризма мога да определя като тежка и сладка и засега ми допада.
4.Пудра за лице в цвят light medium. Имах нужда от такава и също беше на промоция. Досега не съм я използвала и не мога да кажа повече за нея.


Поръчка от iHerb, с която реших да се поглезя за именния си ден, който беше в началото на месеца. За пускането на поръчка в сайта може да прочетете повече тук

5.Real Techniques четка за червило/гланц. От много време имам нужда от такава четка, тъй като имам доста течни червила и нямам търпение да я изпробвам. Има си и капаче, което да я предпазва от въздуха и всички мръсотии в него, което беше както се казва selling point за мен.
6.Real Techniques shading brush. С формата си е идеална за разнасяне на сенки по целия клепач и засега така планирам да я използвам.
7.Руж от Elf  в цвят Twinkle Pink. Не ми е първия руж (не съм ви показвала какво имам на марката, но скоро мисля да поправя това) и след като се уверих в добрата пигментация реших да се сдобия с още техни ружове. За цена от 3$ мисля, че по-перфектно от това няма :))
Много време избирах цвят и накрая се спрях на този, за който ще споделя впечатленията си след като го пробвам.
7.Основа за сенки на Elf. Видях доста положителни ревюта за този продукт, а и за 2$ нямаше как да го подмина и любопитството ми надделя!
8.Нещо, което искам от известно време е да пробвам кремообразен руж и след едно не така добро попадение реших да се спра на бюджетен вариант като този на Elf в цвят Headliner. Отново е само 3$ и има много добри отзиви дори от български блогърки и силно се надявам да ми хареса.
9. Когато чуя органичен балсам и 0.50$ в едно изречение ми става много хубаво :D Балсамчето е с какао и е на Sierra Bees. Тепърва ще го изпробвам, но мисля че ще се сработим с него :))


10. Тоо Faced Chocolate Bar- нея вече я видяхте в последния ми примерен грим и няма какво да кажа за нея освен, че я ОБОЖАВАМ! Любов ли бе да я опишеш :))
11.Руж за лице на Essence в цвят 20 Babydoll. Имам един руж на марката, който много харесвам и е почти изхабен. Този го взех, заради добрите ми впечатления, но засега не ми харесва как стои на кожата ми пък ще видим след няколко ползвания дали ще  променя мнението си.
11.Матираща пудра на Essence. Отдавна я заглеждам и най-накрая се престраших да я пробвам. Засега съм доволна от резултатите.


Това бяха последните ми придобивки, надявам се да ви е било интересно. Ще се радвам да споделите какво си взехте вие последно? :)

9 comments

  1. Балсамите на Sierra Bees миришат малко странно, този според мен е на ефизол :D Много ми харесват на мен иначе. Да те предупредя, че този с чаено дърво е с наистина много силен мирис, а с нар ухае много приятно- ако решиш да поръчваш пак :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря за информацията, ще го имам в предвид при следваща поръчка :)

      Delete
  2. Честито! Всичко изглежда чудесно! :)

    ReplyDelete
  3. Чудесни покупки. От къде купи четките и за колко? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Четките си ги взех от iHerb за по 6$.
      Ето тук може да видиш повече за сайта ако не го знаеш:
      http://makeupbyjoanna909.blogspot.com/2014/06/iherb.html

      Delete
  4. Честити придобивки! :) Четките изглеждат супер :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря, четките са и много мекички, нямам търпение да ги пробвам :)

      Delete
  5. Ох, от всякъде я виждам шоколадовата палитра и така ми текът лигите по нея... Искрено завиждам! :D Другите ти придобивки всичките изглеждат страхотно, особено четките и ружа на Elf. Очаквам с нетърпение поста ти за Elf продуктите :)

    ReplyDelete