Too Faced Beach Bunny Bronzer


Лятото е любимия ми сезон за използване на бронзанти. Тогава хващаш приятен златист загар, който подчертан с подходящия бронзър ти придава вид напомнящ на Beyonce, който обожавам. Днес ще отделя малко време, за да поговорим за бронзантите на Too Faced.
Марката е известна най-вече с тях и това не е случайно, тъй като те са едни от най-добрите на пазара в момента, а разнообразието им е огромно- могат да се намерят подходящи бронзанти както за най-светлата така и за най-тъмната кожа.
Най-новите опаковки на бронзантите са златни, с логото на марката върху цялото капаче.
 

                                Така изглежда продукта след използване около 6 месеца

От вътрешната страна продукта изглежда като компактна пудра- по долната част е самия продукт, а на капачето има огледалце, което го прави добър избор за дамската чанта.
Цветът, който аз си избрах е Beach Bunny и не е един, а са цели четири цвята, които могат да се използват поотделно или да се смесят за максимален ефект.

Състав:
 Mica, Talc, Ethylhexyl Palmitate, Nylon-12, Zinc Stearate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Carmine (CI 75470). May Contain/Peut Contenir/(+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Manganese Violet (CI 77742), Ultramarines (CI 77007). **Paraben Free

Освен хубавия състав, в който не виждам нищо нередно (да ме поправи някой ако греша) продуктите, които марката предлага не са тествани върху животни, което също е плюс.

Количество: 10гр

Описание на самия продукт в сайта:
Our deep, illuminating bronzing powder is a silky combination of four rich,sun-kissed bronzers and shimmers that create a perfect, deep summer time tan anywhere, any time of the year.

Поотделно цветовете могат да се използват по следния начин:
1.Първият и последният могат да се използват за контуриране.
2.Вторият може да се използва като руж.
3.Златистият цвят може да се използва като по-блестяща озаряваща пудра върху цялото лице (ако е разнесена добре и то с подходящата четка) или върху определени части на тялото ( по рамената, около гръдната кост)

                                                    Четирите цвята нанесени поотделно.


                                         Цветът вдясно е смесица от четирите цвята.

Аз смесвам всички цветове и нанасям по скулите вместо руж и ефекта за мен е идеален- толкова харесвам бронзанта, че го използвам цяло лято при всеки грим, който си правя и както се вижда от снимките количеството си е почти същото както когато си го взех. Както се вижда по всички снимки цветовете имат шимър, което прави бронзанта не особено подходящ за контуриране (все пак при мен контурирането с двата най-тъмни цвята става сравнително добре), но пък е идеален за нанасяне леко върху цялото лице или вместо руж.

Дали си заслужава? Да, за продукт, който използвам всеки ден напълно си заслужава, а и такова количество (10гр) ще ми стигне за страшно дълго време.

Цена в Сефора: около 50лв

                                                 Beach Bunny нанесен по скулите вместо руж.

Това е всичко от мен, надявам се ревюто да ви е харесало. Използвате ли подобни продукти? Кои са вашите любими? Ще се радвам да ми оставите коментар! Хубав ден!

4 comments

  1. Много красиви снимки :))) и ти си много хубава :)) а това плажно зайче е страхотен бронзър :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря, доста си поиграх със снимките този път :)

      Delete
  2. Пф, опаковките им са толкова примамливи. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Доста от продуктите им, които имам, са взимани първо заради опаковката и след това заради продукта :))))

      Delete