Empties December

Здравейте момичета!Въпреки че започнах с обещание за много ревюта няма как да пропусна поредната доза от празни опаковки.
Ето какво изхабих през последния месец:
1.Почистващи кърпички от Бочко със смрадлика.Любим мой продукт-това ми е второ пакетче от тях  и вече имам ново,което чака да бъде отворено.Използвам ги главно за почистване на грим,както и за освежаване на лицето,когато пътувам.Цената е достъпна,в един пакет са 72броя и стигат са страшно дълго време (около половин година).
2.Масло за коса от Macadamia.Добре подхранва косата и има уникален аромат.Единственото нещо,което ме спира да си взема пълноразмерния продукт е твърде високата цена за доста малко количество.
3.Шампоан на Avon с арган.Доволна съм от този продукт,добре измива косата ми и тази опаковка от 700мл ми стигна за доста дълъг период от време (може би някъде около половин година).Бих си го взела отново.
4.Спирала на Pupa.За нея подробно писах тук.
5.Ексфолиант за тяло на Avon от серията Planet Spa.Добре отстранява мъртвите клетки и обновява кожата,но не съм впечатлена и ще търся някой по-различен продукт.
6.Интимен душ гел на Avon.Отново продукт,от който съм доволна.От години ползвам само него и ще продължа да си го купувам.
7.Душ гел на Bioderma.Харесва ми,подробности за него може да видите тук.

Това са нещата,които изхабих през последния месец,надявам се да са ви интересни.Вие какво привършихте този месец?Ще се радвам да споделите :)

2 comments

  1. Относно шампоана от ревюто, наистина е много хубав и е прекрасен за този сезон.
    Аз днес привърших мицеларната вода на Виши и чакам с нетърпение утре да се заредя с нея, пък кой знаем, може да харесам някойя друга.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Шампоана наистина е много хубав и за тази цена няма какво да се желае повече.Мицеларната вода на Виши на мен също ми харесва,но в момента гледам да изпробвам различни мицеларни води поради голямото разнообразие :)

      Delete